Er du også ved at være træt af, at det går op i skrig og skrål hver gang, at ungerne skal ha' redt lokkerne? Vi leverer 3 tips, der gør hårredningen til en leg! 

Jette Ravn er kvinden bag webshoppen Iloveshampoo.dk. Ifølge Jette kan hårbørstningen, med den rette conditioner og børste, foregå uden skrig og tårer.

1. BRUG BALSAM

Unique One er en såkaldt leave-in conditioner, hvilket betyder at den ikke skal vaskes ud. ”Den reparerer tørt og skadet hår, beskytter mod varme, gør håret blødt og silkeagtigt, og så modvirker den elektrisk hår.” fortæller Jette.

LÆS OGSÅ: De 5 legepladser med coffee to go

2. EN LÆKKER BØRSTE

”Brug en ordentlig børste og nogle hårelastikker der ikke ødelægger håret, både til dig selv og dine børn” The Wet Brush ligner en helt almindelig børste, men er konstrueret så selv det mest genstridige og uglede hår kan børstes hurtigt og smertefrit. Tangle Teezer er super populære især hos de lidt større piger og ødelægger heller ikke håret.

LÆS OGSÅ: Bliv klogere på shampoo til børn 

3. GODE HÅRELASTIKKER

”Jeg anbefaler alle, både børn og voksne, at bruge BLAX hårelastikker” fortæller Jette. ”De er skånsomme mod håret og har ikke den der metal samling, som ellers kan være meget ødelæggende for håret.”

Om Iloveshampoo.dk

Iloveshampoo.dk er en internetbutik med professionelle hårprodukter til attraktive priser. Her finder du de bedste salonprodukter der er på markedet. Medlemmer af Børn i byen klubben sparer 10% på alt i shoppen. Vil du have hjælp til at købe de helt rigtige hårprodukter til din familie og dig selv, er du altid velkommen til at kontakte Jette og Iloveshampoo.dk, der står klar med professionelle råd og vejledning.

LÆS OGSÅ: 10 gratis børneoplevelser