Børn i byen giver Halifax Trianglen 5 ud af 5 stjerner *****

Halifax er en burger-kæde med fire restauranter i København. Det er et perfekt sted for kærestepar eller venner, der er på vej i biografen eller byen, men det fungerer også fint for børnefamilier.

Børnevenlig tjener

Menukortet på Halifax Trianglen har kun én ret: burgere!  Så der bliver ingen diskussion om, hvad ungerne skal have. Og så er der både hjemmelavede pommes fritter og nachos som tilbehør.

Tjenerne er absolut børnevenlige og taler i øjenhøjde med de små, der kan få deres burger serveret med eller uden salat, med ristede løg frem for rå, eller hvilken variant de nu måtte foretrække.

Små børn kan med fordel dele en burger, da portionerne er velvoksne.

LÆS OGSÅ: 10 gratis oplevelser 

Hurtig servering 

Med kun én ret på kortet, er køkkenet hurtig til at få bøfferne vendt på panden, og man kan dårligt nå en omgang Sorteper eller Uno, før maden er på bordet.

Restauranten på Østerbro er delt op i tre mindre rum. Det største og mest støjende er ved indgangen, så bed eventuelt om at komme ovenpå, hvis I trænger til lidt ro. Der er babystole til de mindste og en karamel til regningen.

I weekenden eller på dage med store arrangementer i Parken er stedet proppet, men kommer I som så mange børnefamilier sidst på eftermiddagen, er der pladser at få.

Stedet kan varmt anbefales.

LÆS OGSÅ:De 5 børnevenlige take-away-steder