Mange er ikke klar over, at Børn i byens Klubmedlemskort giver adgang til mere end blot VIP lagersalg. Derfor lister vi her et udvalg af de mange klubtilbud, som vi har på både shopping af tøj og sko til børn og voksne, frisører, velvære mm.

Børnetøj og -sko

Bahne er en dansk familievirksomhed med design, kvalitet og funktionalitet i højsædet. I online-børneuniverset Bahne Kidsuniverse kan I shoppe løs hjemme fra sofaen og tilmed spare 10% som Børn i byen-medlemmer. Se det store udvalg af seje striber fra Adidas Originals, fine pasteller fra Wheat eller legende stilarter fra Stella McCartney. I kan også mixe og matche med Molo, finde overtøjsfavoritter fra Ver De Terre eller købe klassikere fra Mads Nørgaard. 

Hos webshoppen Lille Figaro.dk finder du highfashion unikt og cool børnetøj, skønne ting til børneværelset samt diverse "goodies" til mor. Alle varer håndplukkes med særlig omhu, og der lægges stor vægt på, at det ikke er noget, du finder på "ethvert gadehjørne". Af mærker finder du bl.a. BangBang Copenhagen, Bobo Choses, Daisy, Petit by Sofie Schnoor, Soft Gallery og mange, mange flere. Medlemmer af Børn i byen Klubben sparer 15% på deres køb, ved køb for minnimum 200 kr.

RAMEAU er en børnetøjsbutik med base i hjertet af Nørrebro. Butikken rummer både baby- og børnetøj, bøger og ting til børneværelset. Der er plads til alle hos RAMEAU, og der er rum til leg og hygge. I butikken er der bl.a. legesager, tavlevæg, puslebord og ammestol. Der handles iøvrigt mærker som Petit Bateau, MarMar, Mini Rodini, Bobo Choses m.fl. Børn i byens medlemmer får 10% på varer, både i den fysiske butik og i webshoppen.

LÆS OGSÅ: 

Til mor

Donn ya Doll er en cool tøjbutik med kant midt i Vesterbros kulørte Istedgadekvarter. Her er huset fuldt af lækkert tøj og accessories, håndplukket hos danske og små udenlandske designere. Børn i Byen klubmedlemmer får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos Donn Ya Doll.

Webshoppen nordleben har et bredt udvalg af økologiske lækkerier til mor og barn, og alle varer er nøje udvalgte af holdet bag, ud fra krav om økologi, høj kvalitet og æstetik. Besøg webshoppen og gå på opdagelse blandt interiør til børneværelset, tilbehør til baby, plejeprodukter til mor, gode idéer til barsels- og dåbsgaver og meget mere. I webshoppen finder du mærker som f.eks. Cam Cam, Konges Sløjd, Fabelab, Evolve, Natursutten, Love Mae, Eco Bath og der kommer hele tiden nye mærker til. Børn i byen Klubbens medlemmer får 15% rabat på alle ikke-nedsatte varer.

Trine Eskelund - Authentic Living er en klinik på Frederiksberg, der tilbyder velgørende og afslappende behandler - perfekte til dig som venter barn eller har brug for lidt forkælelse. Prøv fx graviditetsbehandlingen, ansigtsbehandlingen, sugaring, kropsterapi eller psykoterapi. Du kan også købe nogle af de certificerede økologiske produkter, unikke silketørklæder, funky øreringe, Carecotton håndklæder og special designede keramiske lamper. Medlemmer af Børn i byen Klubben sparer 20% på behandlinger og 10% på produkter.

Strut finder du alt det du behøver for at forkæle dig selv, mens du er gravid og i tiden efter fødslen: ventetøj, praktisk ammetøj og økologisk kropspleje, fine gaver, og andet tilbehør til både gravide, nybagte mødre og babyer. Børn i Byen klubmedlemmer får 10% rabat på alle ikke nedsatte varer hos STRUT på Fælledvej.

Frisører

Grøn frisør Zenz tilbyder nybagte mødre muligheden for at forskønne sig uden at tænke på problemer med pasning, amning eller udsættelse for farlig kemi. Du kan trygt medbringe barnevogn, amme eller sidde sammen med andre mødre og udveksle erfaringer. Det generer ingen, hvis din baby græder eller du pludselig skal skifte ble eller amme. Lige så grøn som den fysiske frisør er, lige så grøn er zensshop.dk. Her får medlemmer af Børn i byen Klubben får 20% rabat på produkter.

Mary Jane in Love er en salon for de voksne, men med børnevenlige åbningstider. Som en af de eneste saloner i byen kan du 2 gange ugentlig få tid frem til kl. 22. Der kan desuden bookes tid efter aftale uden for salonens åbningstider. Så put børnene og tag afsted! Klubmedlemmer sparer 15% i salonen på Blågårdsgade.

Til hele familien

Tendea er en platform, hvor du kan finde din nye barnepige, rengøringshjælp, dyrepasser eller anden hjælp til hjemmet. Du opretter din profil og søger selv efter mulig hjælp blandt arbejdssøgende fra hele landet. Medlemmer af Børn i byen klubben opnår følgende rabatter hos Tendea:
1 måneds abonnement til 115,- (Normalpris 225,-)
3 måneder til 270,- (Normalpris 450,-)
1 års abonnement til 600,- (Normalpris 840,-).
Du kan altså spare mere end 40 %.

Baisikeli tilbyder medlemmer af Børn i byen Klubben en Delux Christiania cykel (light model), indeholdende: 7 gear, alu stel, rullebremse foran, fodbremse, bænk m. sikkerhedssele, pude til bænk, måtte til bund i kasse, sele til autostol, reelight lygter m. back up (blinker op til 2 minutter bed stop), bugatti kaleche i valgfri farve (sort, rød, creme eller blå), ringlås på stel, kædelås, abus citychain x-plus 170 cm. Normalprisen for denne cykel er 19.499 kr. Børn i byen-medlemsprisen er 17.535,-.

Få glæde af ungernes madlavning med lækkert udstyr fra Kitchen4kids. Kitchen4kids har et stort udvalg af bl.a. forklæder, kokkehuer, kogebøger, køkkenredskaber og køkkenudstyr, der egner sig godt i en barnehånd, er funktionelt og som har et design, der har “barnet” i sit udtryk gennem stærke og glade udtryk. Og hvor kvaliteten er i top. Medlemmer af Børn i byen Klubben sparer 15% på sine køb.

Få også tips til klubtilbud på kultur, spisesteder og aktiviteter her.

Se alle medlemsfordelene i Børn i Byen Klubben her.