Børnebøger og legetøj til de mindste samt mulighed for både at amme og opvarme medbragt børnemad. Nørrebro Teater har åbnet ny og super børnevenlig bar. Børn i byen var på pletten på åbningsdagen.

Plads til alle

Nørrebro Teaters spritnye og supertjekkede bar har højt til loftet og plads til udfoldelse. Hvad enten du er ammende mor, kreativ, studerende eller blot en kaffetørstig københavner, er du velkommen i den nye stemningsfulde bar på stenbroen. Her er siddepladser til 100 mennesker, gratis wifi og mødelokaler. Og endnu bedre: Børnebøger og legetøj til de mindste samt mulighed for både at amme og at opvarme medbragt børnemad. Her er kort sagt plads til alle!

Varm og uhøjtidelig stemning

Børn i byen var med, da Baren slog dørene op til åbningsfesten lørdag den 21. september. Fra morgenstunden strømmede glade børnefamilier og andet godtfolk ind i de nye, lækre lokaler, der i dagens anledning bød på gratis morgenbrød og halv pris i baren. Her blev både langborde, sofaer og hyggekroge hurtigt indtaget. En varm og uhøjtidelig stemning bredte sig straks og blev understøttet af rummet, der er indrettet med et på én gang rustikt og moderne udtryk. Blomster på bordene, skindtæpper på gulvene og træ på væggene går på vellykket vis i spænd med Barens tjekkede, specialdesignede møbler. De fremmødte gæster følte sig helt tydeligt hurtigt hjemme – de voksne med morgenkaffe fra det prisbelønnede svenske risteri Drop Coffee og ungerne i færd med at udforske Barens børnebøger og små tøjdyr.  Allerede her på åbningsdagen var man som gæst slet ikke i tvivl om Nørrebro Teaters mission med den nyåbnede bar: At være i øjen- og gadehøjde med sit publikum, der skal føle sig velkommen uanset alder og baggrund.

Indviet af Rosa fra Rouladegade

Rosa fra Rouladegade fyrede op under børnefamilierne på Barens lille scene og gav et par glade numre, hvor der både blev sunget og danset med sovedyr. Rosa vender tilbage til Nørrebro Teater til jul, hvor hun 28. nov. – 22. dec. vil drysse julesne og magi over teatrets store scene. Senere bød åbningsfestens program på mere underholdning med bl.a. Annika Aakjær, trylleshow og vandpibebar. Barens alsidighed og insisteren på mangfoldighed er ikke til at tage fejl af – med den nye bar er teatret rykket helt ud til publikum, lige midt i det livlige, pulserende Nørrebro.

Børn i byen ønsker Nørrebro Teater tillykke med den nye bar og spår den allerede nu en lys fremtid – ikke mindst hos byens børnefamilier!

Fakta: Baren har adresse i Ravnsborggade 3 på Nørrebro Teater. Der er åbent dagligt kl. 10-24. I dagtimerne som hyggelig café med morgenmad, frokostsandwiches og snackplatte til aftenmad. I de sene timer langes der økologiske cocktails, øl og vin over bardisken til det voksne publikum.

Fotos: Katrine Hemmingsen.