Strandvejen i Hellerup, nord for København, ligger kun få kilometer fra indre by. Området er fyldt med fristelser af enhver art og det hyggelige lokalmiljø opfordrer til en skøn slendretur ned gennem gaden. Børn i byen guider dig til de bedste steder, hvad enten du vælger blot at nyde de London-værdige vinduesudsmykninger, en varm café latte eller har lyst til at fylde dit og ungernes garderobeskabe op med luksuriøse klæder og accessories.

Til familiens yngste

Bonpoint er et luksuriøst fransk børnetøjsmærke med fokus på god pasform og fine detaljer. Selvom tøjet ligger i den dyre ende, er stemningen i butikken afslappet og imødekommende. Til efteråret kommer en kollektion til kvinder ved navn Bonpoint Paris. Blot endnu en grund til at lægge vejen forbi det smukke eksklusive brand.

Gyngehesten er en legetøjsbutik ud over det sædvanlige. Fra gulv til loft finder du smukke ridderborge, flotte udklædningsdragter, puslespil og meget andet, du sjældent har set mage. Et sandt skatkammer! 

LÆS OGSÅ: Børn i byen til søs

Hos Myshoes sælges alt fra kravlesko til moderigtige støvletter, der appellerer til teenagerne. Den charmerende lille butik tilbyder mærker, du ikke finder andre steder, og der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller form. Butikken har også en afdeling fyldt med lækkerier til skoelskende kvinder.

LÆS OGSÅ: Børn i byen guider: De 20 bedste spots på Østerbro

Til mor - og lidt til far.

I STRØMs to butikker, henvendt til henholdsvis mænd og kvinder, kan du shoppe tøj fra store internationale modedesignere i smukke omgivelser. Finder børnene mors kjoleprøvning kedelig, kan de gå på jagt efter sjovt legetøj i butikkens ”hemmelige” skab.

Trois Pommes er med deres nu hele tre butikker en kendt perle på Strandvejen. Hos Trois Pommes Tøj. Hos Trois Pommes Tøj finder du luksustøj fra mærker som Heartmade, Alexander Mcqueen og Current Elliot. Deres Accessories afdeling er fyldt med tilsvarende lækre luksusvarer fra internationale brands. Vi du gerne rydde ud i dit klædeskab eller købe næsten nyt mærketøj til cirka halv pris, kan du gøre dette hos Trois Pommes Vintage Woman.  

Til den lille (lækker) sult

Hos Selmas Is kan du nyde hjemmelavet, silkeblød italiensk is. Har du svært ved at bestemme dig, så bed gerne om en smagsprøve. Faktisk er det her helt ok at smage på ALLE varianterne før, du vælger din yndlings. 

Emmerys i Hellerup er mere end skøn kaffe og lækre croissanter. Cafeen er en rolig oase, hvor der er god plads til barnevogne ude såvel som inde. Her kan du få brunch hver eneste dag samt mættende frokostanretninger, der gerne finjusteres efter dine specielle ønsker. Atmosfæren er hyggelig og personalet venlige ud over det sædvanlige. Og ja – amning er meget velkomment, så her kan både mor og barn fint få stillet deres sult.

Hellerup The Depot og Summerbird ligger klods op af hinanden, hvilket gør det oplagt først at gå amok i lækre flødeboller for derefter at dufte sig frem til yndlings theen blandt over 100 forskellige varianter.

Vil du også have lidt god mad med hjem til middagen, så besøg Cannillo. Her sælger de italienske ejere delikatesser og færdigretter som deres mama lavede dem, da de var børn.

LÆS OGSÅ: Børn i byen guider: Vesterbro

Til en regnvejrsdag

Experimentarium
Experimentarium er fyldt med interaktive udstillinger, hvor I kommer helt tæt på videnskaben og lærer om vand, lys, lyd og meget mere på kreativ vis. Her kan hele familien lege i timevis og der er fine oplevelser for både de mindre børn og de helt store. Børn i byen klubmedlemmer får 20% rabat på indgangen for op til 4 personer - gælder kun ved billetkøb i døren.

Begynd eller afslut gerne dit besøg med lidt mad og indkøb i Waterfront Shopping, der ligger lige ved siden af. I modsætning til mange andre indendørs centre er her ro og god plads til børn og barnevogne. Shop i skønne Tinderbox, der også har et velindrettet amme/legerum og spis godt i hyggelige omgivelser hos Wulff og Konstali.

Uanset vejret kan I glæde Jer til et besøg på Hellerup Lystbådehavn, hvor I kan spejde efter smukke både og selv lege sømænd og pirater på den tilhørende legeplads.

Se mere på www.hellerupstrandvej.dk

Fotos: Liselotte Nielsen og Experimentarium