Børn i byen har besøgt et nyt lille shoppeparadis i Hellerup: Børnetøjsbutikken Câlin kan sit kram.

 

Går du en tur ned af Hellerup Strandvej, kan du ikke undgå at dåne over de mange fint udsmykkede vinduer, der pryder gadens skønne butikker. Den helt nyåbnede børnetøjsforretning Câlin er ingen undtagelse. Foran butikken kigger børn og voksne nysgerrigt efter de mange farverige drager i ruderne, som på smukkeste vis symboliserer efterårets kommen. 

Butikken fremstår åben og overskuelig, hvilket er vigtigt, hvis børnene skal lokkes med på shopping. Fokus er især rettet mod de større børn, der gerne vil have smart tøj, som passer til deres snart voksne kroppe. Særligt det hollandske mærke Scotch Schrunk og Scotch R'belle er vel repræsenteret. Cool tøj, der utvivlsomt appellerer til moderigtige teenagedrenge og piger. Også tøj fra Soft Gallery, Petit Bateau, Zaigt & Voltaire, samt det mere prisvenlige Pieces, er at finde blandt butikkens fine udvalg.

Hver uge vil en ny udsmykning pryde butiksvinduet med det formål at inspirere til nye måder at style sit tøj og give kunder lyst til at træde indenfor i Câlins hyggelige shoppingunivers. Mange vil ganske sikkert lade sig lokke hertil. Børn i byen er da heller ikke i tvivl. Câlin kan sit kram.

Adresse: Câlin, Strandvejen 179, 2900 Hellerup