Hvor kan man tage de mindste med til babysvømning eller på egen hånd besøge varmtvandsbassiner i København og omegn? Børn i byen har været på jagt og fundet fem gode varmtvandsbassiner.

 1. Frederiksberg svømmehal

I Frederiksberg Svømmehal skal du booke tid i babybassinet for at komme til. Bassinet er 1,20 m dybt og vandet 34 grader varmt. Du skal altid med dit barn i bassinet, og der skal være en voksen til hvert barn i vandet. Når dit barn er fyldt tre år, skal du i stedet benytte soppebassinet i store svømmehal eller familiehallen i weekenderne. Puslerummet er placeret lige ved siden af babybassinet, og der findes en også mikroovn på badeafdelingerne, hvis sulten melder sig. Der tilbydes også holdtræning for babyer og børn op til fem år.

2. Valby Vandkulturhus

Har du som nybagt forælder svært ved at nå et ugentligt svømmehold med din baby, så er Valby Vandkulturhus løsningen. Her er det leg og hyggelige stunder med din baby, der er i centrum. Der findes varmtvandsbassin, legeområder, stillezone og meget mere, så du kan skabe helt trygge rammer for din baby. Her udbydes også ugentlige babysvømning-timer. 

LÆS OGSÅ: Hvor kan man aflevere babys sutter?

4. Vestbadet i Brøndby

Selvom du skal en tur ud af byen, så er Vestbadet i Brøndby et besøg værd. Her er der både klapvogne og autostole, så du kan have baby med rundt, samt familiekabiner med særskilt puslebriks og badekar, så du i ro og mag kan pusle din purk. Der findes desuden et varmtvandsbassin, som din baby vil elske at tumle rundt i, og seje legefaciliteter til de større børn, såsom plaskebassin, morskabsbassin og vandrutschebane med lysshow. BEMÆRK: Grundet renovering vil Vestbad frem til 1. august 2018 holde åbent med alternativ drift. 

3. Vandkulturhuset i DGI-byen

DGI-byen har et hav af muligheder for hele familien og selvfølgelig også for dig som nybagt forælder. Din baby kan f.eks. gå på opdagelse i de to varmtvandsbassiner Indsøen og Gryden. Samtidig tilbyder DGI-byen også babysvømning. Du kan pusle din baby i både dame- og herreomklædningen eller i varmtvandsområdet, hvis du hellere vil det. Medlemmer af Børn i byen klubben får 20 % rabat på entréen til DGI-byen.

5. Øbro-hallen

I Øbro-hallen er der fokus på babys udvikling og oplevelser i det 34 grader varme varmtvandsbassin. Book en tid inden, for der kan højst være seks voksne i bassinet ad gangen. Det er tilladt at amme og give flaske i svømmehallen og omklædningsrummet, men har du et barn, som spiser mos eller frugt, findes der højstole og sofaer på første sal, som I kan benytte. Klapvogne og kravlegård er til fri afbenyttelse.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram