Titel: Pixeline Stjernehotellet. 

Enheder: Kompatibel med iPhone, iPod touch og iPad. Kræver iOS 4.3 eller en nyere version. Denne 

app er optimeret til iPhone 5.

Pris: Gratis med mulighed for tilkøb af ekstra rubiner

Bedømmelse: Tre ud af fem stjerner: ***

 

Der bliver spillet rigtig meget Pixeline på computeren herhjemme. Derfor tænkte jeg, at det var oplagt at downloade appen Pixeline Stjernehotellet, så underholdningen var sikret på årets sommerferie. 

Appen Pixeline Stjernehotellet er gratis og foregår på øen Solø. Her kan du hjælpe Pixeline og Lillebror med at sætte Stjernehotellet i stand og tilføje sjovt inventar, du kan bygge din egen ZOO eller lave et sejt popband. Som noget nyt, er der kommet en opdatering til spillet med en flot Heste Ranch med søde og sjove heste som skal passes og plejes. Derudover er det nu muligt at skifte underlægningsmusikken på hotellets jukebox.

Allerede i flyveren måtte vi give op, spillet kræver internetforbindelse og derfor måtte Pixeline vente til vi var retur fra Mallorca.

Selvom seksårige Freja er en habil spiller, mistede hun af en eller anden grund hurtigt interessen for spillet. Hun vendte gang på gang tilbage til computerversionen af spillet, uden af jeg kunne lure hvorfor. Når vi spillede sammen oplevede jeg, at det var svært at få rubinerne til at slå til. Og selvom tålmodighed er en dyd, måtte vi alligevel tilkøbe ekstra rubiner ret tidligt i spillet, så vi kunne komme i gang med at drive hotellet og dermed tjene penge. 

Jeg syntes egentlig at Pixeline Stjernehotellet er en rigtig fin app. Men min fornemmelse er, at den henvender sig til lidt større børn og børn, der i forvejen er vilde med spil som f.eks. Hayday.