Vi serverer en håndfuld caféer, hvor udsigten til barnevognen er i top, så du i ro og mag kan tage på cafébesøg med din sovende baby.
 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af The Laundromat Cafe (@thelaundromatcafe) den

The Laundromat Café

Hvor? Elmegade og Århusgade

Især hos The Laundromat på Østerbro har du et særligt godt udsyn til barnevognen. Parker barnevognen langs caféen, mens du nyder caféens lækkerier. Der findes sågar en dør, der kan åbnes på siden af caféen, så du kan stikke hånden ud og give baby sutten, hvis det skulle blive nødvendigt.

Café øieblikket

Hvor? Søren Kierkegaards Plads 1, 1016 København K

Københavns Kanal er det oplagte sted at trille rundt med barnevognen, og på vejen ligger Den Sorte Diamant, der huser Café øieblikket. Langs hele den ene side af caféen kan du trygt stille barnevognen, og du har udsigt til den fra hele caféen. Om sommeren kan du tage et hvil i de skønne liggestole – og have bebs lige i nærheden.

LÆS OGSÅ: Guide: De 10 mest ammevenlige cafeer

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af La Esquina (@laesquinakbh) den

La Esquina

Hvor? Ryesgade 76, 2100 København Ø

Hos La Esquina på Ryesgade er der god chance for at kunne parkere barnevognen, så den kan ses, imens du snupper lidt morgenmad fx. Den hyggelige cafe ligger nemlig på et hjørne med masser af vinduer. Om sommeren rykkes der stole og borde ud, så du kan nyde solen, imens baby er i drømmeland.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Format Eatery - Designmuseum Denmark (@formatdmd)

Format

Hvor? Bredgade 68, 1260 København K

Sæt kurs mod det nyrenoverede Designmuseum Danmark, som udover smukke udstillinger også rummer en dejlig cafe. Her kan du parkere barnevognen inde i den aflukkede gårdhave helt væk fra støj, biler og mange mennesker, så babys lur er sikret. I kan både sidde inde og ude og spise, og i formiddagstimerne er der plads nok til forældre og deres babyer. 

Cafe Mandela

Hvor? Onkel Dannys Plads 9, 1700 København V

Cafe Mandela på Vesterbro har store vinduer, som er perfekte til at parkere barnevognen tæt ved, så der er frit udsyn, imens mor nyder en latte og et lille hvil. Om sommeren er der rig mulighed for at sidde udendørs i gårdhaven - stemningen i cafeen er hyggelig og afslappet, og vågner baby er der sofabænke i cafeen, som egner sig eminent til at sidde med baby i.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Café 8tallet (@cafe8tallet) den

Café 8tallet

Hvor? Richard Mortensens Vej 81 A, 2300 København S

Café 8tallet er en smukt indrettet café - her har du udsigt over Amager Fælled og samtidig også til barnevognen, som du nemt kan se gennem glasfacaden på cafeen. Glæd dig til lækre caferetter til hele familien og om sommeren kan I selvfølgelig sidde udendørs og nyde udsigten, imens baby tager en lur.

KOM MED I BØRN I BYEN KLUBBEN
& FÅ RABAT PÅ ... 


★ SHOPPING: Se alle rabatter


★ OPLEVELSER: Se alle rabatter

Social foodies 1200x800
★ SPISESTEDER: Se alle rabatter 

Fotos: 1) The Laundromat Café - Instagram 2) La Esquina - Instagram 3) Café 8tallet - Instagram 5) Dilling 6) Experimentarium 7) Social Foodies