Sommerferien står for døren, og hvem har ikke brug for lidt ekstra underholdning til bilturen, flyrejsen eller på regnvejrsdage i sommerhuset?

Slip fantasien løs
Alvildas kæmpestore male-klatte-tegne-splatte-aktivitetsbog er et godt bud på en anderledes malebog, der i høj grad udfordrer børns fantasi og kreativitet. I bogen skal børnene selv fuldføre billederne og lave nye motiver ud af de eksisterende elementer: Et bregneblad bliver til en dinosaurus, en klokkeblomst til en fe og citronskiver bliver til hjulene på et tog. Der er gamle sort-hvid fotografier, som man kan male og tegne briller og overskæg på. Det er kun barnets fantasi, der sætter grænserne.
 
En anderledes malebog
Malebogen er et opfindsomt og godt alternativ til mainstream malebøger med prinsesser og Hello Kitty’er. Her skal man ikke kun kunne male inden for stregerne og farvelægge, men også selv skabe nye motiver og tegninger ud af de forskellige billeder og klatter i bogen. Efterfølgende kan børnene selv male dem og det giver alt i alt mange timers god underholdning.

Bogen henvender sig til lidt større børn, 5+. Børnene får mulighed for at tegne mange forskellige ting selv og bruger deres fantasi til at færdiggøre billederne på forskellige måder.

Det er en god idé at lave de første tegninger sammen med barnet, indtil han/hun forstår konceptet. Og de mindre børn har nok også brug for lidt støtte undervejs til at færdiggøre tegningerne.

God malelyst!

Alvildas kæmpestore male-klatte-tegne-splatte-aktivitetsbog
Forfatter: Andrew Pinder

Oversat af:
Heidi Bruhn

Fra 5 år • Billedbog
Paperback • 30 X 21 cm
128 sider

Forlaget Alvilda, pris: 99,95

Læs mere om bogen her