Lauras Bakery i Torvehallerne har et stort og indbydende udvalg af wienerbrød, kager og brød af den mættende slags. Et fint sted at få stillet den værste sult, når I alligevel er i byen med børnene. Men ikke et sted man bliver hængende længe.

Udvalget af kager i montren er flot og røber slægtskabet med storesøster Agnes (Agnes Cupcakes). Lauras Bakery byder bl.a. på hindbærsnitter, cheesecake, crumblecake, lemonpie og kanelsnegle. I bageriet sidder man ved højborde, som hurtigt fyldes op på en frostklar fredag eftermiddag. Stemningen er lidt hektisk og bærer præg af, at der bliver langet meget over disken. Det er derfor heller ikke et sted, der indbyder til, at man bliver siddende længe. Om sommeren kan man med fordel sidde på bænke udendørs, og der kan uden problemer stå en barnevogn også.

Der serveres god økologisk te (25 kr. for en lille) og saft/juice. Kaffen er dog filterkaffe, så hvis man vil have café latte, skal man ind til naboen, The Coffee Collective.
Man kan hurtigt blive forfalden til Lauras hindbærsnitte (20 kr.), som er dækket med lyserød glasur og frysetørrede hindbær i stedet for traditionel krymmel. Det giver en let syrlig smag til den søde hindbærsnitte. Helt sikkert en lækkerbisken for både store og små.

Cheesecake (30 kr.), der findes i forskellige varianter, er også værd at prøve. Jordbærvarianten kombinerede det sure, søde og salte med bær, flødeostcreme og kiksebund. Også velegnet som ”voksen-dessert” oven på en god middag.

Lauras har godt brød og lækre kager, men undgå dog de meget bombastiske kager som cheesecake med karamel eller crumblecake, der med sin centimetertykke kagedej kan slå selv den mest sukkerglade i gulvet.

Men alt i alt et godt sted at tage hen med eller uden børn. Og hvorfor ikke kombinere besøget på Lauras med en tur i Ørstedsparken? Ud over at være et smukt og romantisk sted at gå tur byder parken også på alle tiders legeplads for børnene.