Nedenfor kan du se, hvem der var nomineret, og hvem der blev kåret som vinder i kategorien "bedste børnewebshop". 

Kategorien "bedste børnewebshop" dækker over webshops, der forhandler tøj eller ting for børn i alderen 0-12 år.

De nominerede og vinderen er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Alle der stemte deltog i konkurrencen om skønne sponsorerede præmier, som du kan se lige her. Stemmerne er væltet ind og det har været tæt løb mellem de nominerede. Spændingen blev udløst til den store prisoverrækkelse d. 10/8 under modeugen til CPH Kids. Læs mere om prisen her. Nedenfor kan du se, hvem der er vinder af Børn i byen prisen 2012.

 

 

 

 

House of Kids vandt prisen for Bedste BørneWebshop i 2011, og er nu nomineret i samme katagori i 2012. Hurtig levering, personlig og god kundeservice, samt det bedste udvalg – er blandt nogle af de vigtigste prioriteringer hos House of Kids.

www.houseofkids.dk

 

 

 

 

 

 

Smaahjerter.dk forhandler et bredt udvalg af danske og udenlandske børnetøjsmærker af den allerbedste kvalitet, målt både i design, materialer og holdbarhed. Ud over børnetøj sælger de også fodtøj og en lang række tilbehørsting  bl.a. sengetøj, tasker, hårpynt og en masse andet. 

www.smaahjerter.dk

 

 

 

Lirum Larum Leg sælger kvalitetslegetøj til 0-8-årige, alt i indretning til børneværelset samt luksusudstyr. Lirum Larum Leg sælger varer hvor kvaliteten er i top, designet flot og æstetisk og funktionaliteten stimulere børns udvikling. Lirum Larum Leg tilbyder gratis gaveindpakning og levering fra dag til dag.

www.lirumlarumleg.dk

 

 

Kids-world.dk er en stor verden af børnetøj! Hos Kids-world.dk finder du altid et kæmpe udvalg af baby- og børnetøj i alderen 0-14 år. Kids-world.dk har faktisk over 5.000 aktive varer tilgængelig til dig 24 timer i døgnet. Der er ALTID gratis fragt på alle ordre i Danmark og en lynhurtig levering.

www.kids-world.dk

 

 

SmartKids er en del af SmartGuy A/S modeuniverset. De har et kæmpe udvalg med over 200 børnetøjsmærker fra 0-16 år. SmartKids har fordelagtige priser, fri fragt, gratis bytte og over 15.000 varenumre. Udover børnetøj har SmartKids også legetøj, børnemøbler og – interiør samt graviditetstøj. SmartKids bestræber sig altid på at give deres kunder en fantastisk købsoplevelse på nettet uden at begrænse udvalget.

www.smartkids.dk

 

 

Vi har nu lukket for afstemningen. Vinderne blev afsløret til prisoverrækkelsen d. 10 august og efterfølgende her på siden. 

 

 

Se om dine favoritter vandt i de øvrige kategorier