Nedenfor kan du se, hvem der var nomineret, og hvem der blev kåret som vinder i kategorien "bedste danske børnetøjsmærke". 

Kategorien "bedste udenlandske børnetøjsmærke" dækker over skomærker for børn i alderen 0-12 år.

De nominerede og vinderen er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Alle der stemte deltog i konkurrencen om skønne sponsorerede præmier, som du kan se lige her. Stemmerne er væltet ind og det har været tæt løb mellem de nominerede. Spændingen blev udløst til den store prisoverrækkelse d. 10/8 under modeugen til CPH Kids. Læs mere om prisen her. Nedenfor kan du se, hvem der er vinder af Børn i byen prisen 2012.

 

 

 

Bundgaard blev etableret i 1904, af familen Bundgaard, hvis primære mål var at skabe fodtøj til aktive mennesker. Allerede dengang blev kimet sået for det internationale brand, som Bundgaard er den dag idag. Een af de bedste ting her i livet er at se dine børn komme hjem med lysende øjne og røde kinder. Det er dette øjeblik vi efterstræber når vi skaber en sko af bedste dansk design, gode materialer og aller vigtigst: Den gode pasform! 

www.bundgaard.dk

 

ECCO er førende i verden inden for innovativt bekvemt fodtøj til mænd, kvinder og børn. ECCO laver ergonomisk rigtigt fodtøj til børn og er kendt for deres høje kvalitet, lækre materialer og sublime pasform.

www.ecco.com

 

 

bisgaard produceres efter en ganske simpel filosofi: God pasform, gode materialer og innovativt design. En simpel filosofi, der giver plads til kreativitet og fantasi -  og til børnenes fødder. bisgaard sko produceres i Europa. bisgaard forener kvalitet og design - børnefødderne føler sig i "trygge hænder" og øjnene får en sanselig oplevelse. Forældre kan med ro i sindet og glæde i hjertet vælge bisgaard sko til deres børn.

www.bisgaardsko.dk

 

ANGULUS mærkets kendetegn har altid været børnesko, og de er garant for sundt fodtøj, hvor fødderne kan bevæge sig frit og ubesværet. Hovedvægten i børnekollektionerne er lagt på naturform, både for sko, støvler og sandaler. ANGULUS følger trenden i sine børnekollektioner, og er altid fremme med de toneangivende modefarver, hvad enten det gælder sko, støvler eller sandaler, hvilket blot er en ekstra sikkerhed for mærkets innovation – men altid på basis af den sunde naturform! 

www.angulus.dk

 

Det, der begyndte som en god ide fostret i hjernen på en både innovativ og stædig hummel medarbejder tilbage i 2006, har udviklet sig til en af de største hummel succeser i nyere tid. I dag består hummels Kids afdelingen af 10 produktudviklere og designere foruden 3 sælgere. Der omsættes for et anseeligt to-cifret millionbeløb gennem ca. 160 forhandlere i hele Danmark, og kollektionen er vokset til godt 70 modeller i 2-3 farver. Dertil skal lægges et væld af tilbehør såsom strømper, strømpebukser, nattøj, bælter, huer, vanter og sengetøj, ligesom der findes 9 sko-modeller i farver, der selvfølgelig passer til tøjet.  

www.hummel.net

 

 

 

Vi har nu lukket for afstemningen. Vinderne blev afsløret til prisoverrækkelsen d. 10 august og efterfølgende her på siden. 

 

Se om dine favoritter vandt i de øvrige kategorier