Nedenfor kan du se, hvem der var nomineret, og hvem der blev kåret som vinder i kategorien "bedste danske børnetøjsmærke". 

Kategorien "bedste danske børnetøjsmærke" dækker over danske børnetøjsmærker, der producerer tøj for børn i alderen 0-12 år. 

De nominerede og vinderen er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Alle der stemte deltog i konkurrencen om skønne sponsorerede præmier, som du kan se lige her. Stemmerne er væltet ind og det har været tæt løb mellem de nominerede. Spændingen blev udløst til den store prisoverrækkelse d. 10/8 under modeugen til CPH Kids. Læs mere om prisen her. Nedenfor kan du se, hvem der er vinder af Børn i byen prisen 2012.

 

 

molo er skævt og farvestrålende tøj til børn i alderen 0-12 år. Tøjet taler til barnets fantasi, da molo bruger stærke farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende sammensætninger. Stilen er urban med et design, der holdet til et aktivt børneliv.

www.molo-kids.dk

 

 

 

 

 

 

Småfolk er mærket med de glade farver og æblerne. Småfolk er miljøbevidst tøj, der fortæller en historie. Gennem 6 år har Småfolk sat fantasi og kulør på børnenes hverdag.

www.smafolk.dk

 

Danefæ er tøj med lækre striber, glade farver, uimodståelige kombinationer og sjove prints, og altid i den dejligste bløde kvalitet. Hos Danefæ stræber vi efter at sætte kulør på hverdagen og give plads til god leg. For vi synes, at børn skal have lov til at være børn.

www.danefae.dk

 

Det, der begyndte som en god ide fostret i hjernen på en både innovativ og stædig hummel medarbejder tilbage i 2006, har udviklet sig til en af de største hummel succeser i nyere tid. I dag består hummels Kids afdelingen af 10 produktudviklere og designere foruden 3 sælgere. Der omsættes for et anseeligt to-cifret millionbeløb gennem ca. 160 forhandlere i hele Danmark, og kollektionen er vokset til godt 70 modeller i 2-3 farver. Dertil skal lægges et væld af tilbehør såsom strømper, strømpebukser, nattøj, bælter, huer, vanter og sengetøj, ligesom der findes 9 sko-modeller i farver, der selvfølgelig passer til tøjet.  

www.hummel.net

 

Katvig er et af verdens mest bæredygtige børnetøjsmærker. Katvig har været med til at udvikle og introducere en række banebrydende produktionsmetoder såsom bæredygtig polyester, biologisk nedbrydelig plastik, økologisk genbrugsbomuld og pang-farver uden skadelig kemi. Katvig spiller desuden en stor rolle politisk, hvor grundlæggeren Vigga Svensson arbejder hårdt for at forbedre rammerne for bæredygtig tøjproduktion. Katvig står desuden også bag en dansk bomuldsmølle, der er under udvikling. Bomuldsmøllen vil kunne genbruge de tusinder af tons tøj der hvert år bliver smidt ud i Danmark, på en sikker og bæredygtig måde.

www.katvig.dk

 

 

 

Vi har nu lukket for afstemningen. Vinderne blev afsløret til prisoverrækkelsen d. 10 august og efterfølgende her på siden. 

 

Se om dine favoritter vandt i de øvrige kategorier