Er du typen, der stresser rundt lillejuleaften, for at købe de sidste julegaver? Så har du sikkert heller ikke styr på børnenes pakkekalender endnu. Men bare rolig - vi guider dig her til forskellige pakkekalendere, der er nemme at klikke hjem, inden juleræset sætter ind.

Den kreative 

Pris: 475 kr.
Kan købes her: Nisseværkstedets julekalender på Facebook

Nisseværkstedets julekalender er en hyggelig julekalender for de 5-9-årige, som hver dag får en ny opgave, der skal hjælpe til med at gøre værkstedets glemte nisse færdig inden juleaften. Julekalenderen er håndlavet, og alle materialer medfølger.

Den hyggelige 

Pris: 99-299 kr.
Kan købes her: detvier.dk

Jagten på bussemandskuren er en anderledes julekalender, der består af 24 personlige breve til dit barn fra en nisse med unaturligt meget snot. Hjælp nissen af med alle sine bussemænd inden d. 24. december, så det kan blive en god jul for alle.

Den med chokolade 


Pris: 299 kr.

Kan købes her: socialfoodies.dk

Udover at være hyggelig og julet, må en julekalender også gerne smage godt! Den bæredygtige julekalender fra Social Foodies spreder julestemning hele vejen til Afrika, hvor produktionen skaber jobs, mens den gemmer på lækker chokolade til alle de mørke dage op til jul - mums!

Den for de mindste 

Pris: 199 kr.
Kan købes her: karrusella.dk

Det må efterhånden være de færreste 2-5-årige, der ikke er ellevilde med Gurli Gris. Så hvorfor ikke gøre julekalenderen til et sikkert hit? Gurli Gris' julekalender består af 24 små bøger, som I kan læse sammen, og gøre julemåneden ekstra hyggelig.

Den til de nysgerrige 

Pris: 590 kr.
Kan købes her: scientistfactory.com

Pakkekalenderen fra Scientist Factory indeholder 24 pakker med eksperimenter, overraskelser, opdagelser og oplevelser, der alle byder på ny og spændende viden, så dit barn bliver en rigtig lille forsker. Kalenderen kan nemt deles af søskende fra 6-12 år, som sammen kan gå på opdagelse og blive klogere.

Den tøsede 

Pris: 169 kr.
Kan købes her: jollyroom.dk

Skal du give en julekalender til en pige fra 6 år og opefter, må Lego Friends stå højt på listen over sikre vindere. Det klassiske lego-univers har fået et tøset touch, og med en lille Lego Friends-gave hver dag, vil de små julepiger slet ikke være til at styre.

Den klassiske 

Pris: 299 kr.
Kan købes her: lekmer.dk

Mumi er lige dele hyggelig børneunderholdning og fint design. Så den klassiske julekalender med små figurer, vil formentligt falde i god jord hos både store og små. Indholdet byder nemlig på timevis af leg og fordybelse, mens julekalenderens design vil passe fint ind i hjemmets indretning. 

Den hemmelige til drengene 

Pris: 769 kr.
Kan købes her: lirumlarumleg.dk

Er du klar til at gamble og købe en julekalender, som du ikke aner, hvad indeholder? Lirum Larum Leg har lavet en komplet pakkekalender med gaver til hver dag, som kan tilpasses både køn og alder. Her til en dreng på 5-6 år, hvor det eneste, du får at vide er, at den indeholder noget kreativt, noget klassisk, noget sjovt og noget udfordrende - spændende! 

Den hemmelige til pigerne 


Pris: 799 kr.

Kan købes her: karrusella.dk

Karrusella laver også færdige pakkekalendere, som næsten ser hjemmelavede ud. Her er det til en pige på 6-8 år, som får alt fra perler og pyntesager til spil og skriveredskaber. Så er der rig mulighed for at være kreativ og have det sjovt, mens juleaften nærmer sig. 

Den grønne


Har du god tid, og lyst til at lave en pakkekalender fra bunden, kan du med fordel tænke grønt! Lad dig inspirere af de gode tips til den bæredygtige pakkekalender fra Grøn Forskel, og invester eventuelt i en pakkekalender, der kan fungere som indpakning år efter år, så du slipper for tape og bånd, mens miljøet slipper for engangspapir. Fabelab har lavet en fin én, som du kan klikke hjem lige her