December nærmer sig med hastige skridt. Gør det nemt for dig selv, og nøjes med 4 pakker til hvert barn, når nissen skal på spil i december måned. Her er vores 10 idéer til, hvad du kan lægge i sokken af lækre adventsgaver til julenisser i alle aldre. 

Den hyggelige

For de små: Lille Ælling

Pris: 99,95 kr. 
Kan købes her: maisogco.dk (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
Med en bog, I kan læse sammen, er rammerne for en hyggelig søndag sat! Dette eksemplar er endda trykt på genbrugspapir med genbrugsfarve og produceret i Tyskland for kortest mulig transport. Altså et meget grønt valg til de mindste børn.

For de store: Villads fra Valby

Pris: 79,95 kr.
Kan købes her: saxo.com 
"Villads fra Valby"-bøgerne er gode, fordi de både kan bruges som højtlæsning og som begynder-bøger, når børnene lærer at læse. Og så er historierne hyggelige. Her kan I for eksempel finde ud af, hvordan Villads laver en film. 

Den personlige

For de små: Fotobog

Pris: Fra 79,95 kr.
Kan købes her: cewe.dk (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
Små børn er vilde med at kigge i bøger og kigge på forskellige motiver. Med en personlig fotobog fra Cewe, kan dit barn kigge på billeder af sig selv og familiemedlemmer. 

For de store: Puslespil

Pris: Fra 449 kr.
Kan købes her: saksogpapir.dk (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
Saks og Papir laver personlige puslespil, hvor du kan få dit barns ansigt med som en del af motivet. En virkelig sjov gave, hvor børnene får sig en overraskelse, når deres egne ansigter pludseligt dukker op mellem brikkerne. 

Den til værelset

Natlampe

For de små: Natlampe

Pris: 99,95 kr.
Kan købes her: lirumlarumleg.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
En natlampe til de små børn er næsten uundværlig. For de allermindste er den god til natlige amninger og bleskift, mens de lidt større børn, som lider af mørkerad, vil finde tryghed i en lysende ven i natten.

For de store: Wallstickers

Pris: fra 79,95 kr.
Kan købes her: lirumlarumleg.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Kan dit barn godt lide at kigge på sjove ting på væggene, er wallstickers den perfekte gaveidé. Udsmyk væggene og skab stemning på børneværelset med alt lige fra cirkusdyr til flyvemaskiner eller stjerner. 

Den varme

For de små: Sutsko

Pris: 289 kr.
Kan købes her: tjubangsko.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Hold fusserne varme, når de små suser rundt derhjemme. Futterne fra Arauto RAP sidder godt på foden med deres velcro-lukning, mens de praktiske skridsikre såler gør, at børnene ikke glider rundt.  

For de store: Hjemmesko

Pris: 399,95 kr.
Kan købes her: growingfeet.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
De klassiske hjemmesko fra Shepherd Osby i rulam er både bløde og varme til når børnenes fødder skal holdes lune i vintermånederne. 

Den med legetøj

Fingerdukker legeakademiet

For de små: Finger- og hånddukker

Pris: 79,95 kr.
Kan købes her: legeakademiet.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Dit barn vil elske, hvis du giver den gas med sjove stemmer og rollespil med de fine hånddukke-figurer. En rigtig hyggelig måde at fortælle histoier til børnene på. 

For de store: Sjippetorv

Pris: fra 29,95 kr. 
Kan købes her: elverborn.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Et sjippetorv skaber altid glæde hos ungerne, og samtidig er det med til at fremme deres rytme og kropskontrol. 

Den kreative

Slow Studi

For de små: Malebog med klistermærker

Pris: Fra 59,95 kr. 
Kan købes her: legeakademiet.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Giv de mindste i familien en malebog, så de kan slippe deres fantasi løs og skabe deres egne kunstværker med farver og klistermærker. 

For de store: Slow Studio 

Pris: 1050 kr. 
Kan købes her: slowstudio.com (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
Lad ungerne udfolde sig kreativt og skab jeres helt egne værker i ler. I familiekassen får I ler til at skabe op til 8 ting i keramik, som Slow Studio brænder og glasserer i de farver, som I ønsker. 

Den bløde

For de små: Bloomers

Pris: 99,50 kr.
Kan købes her: okounger.dk (Børn i byen medlemmer sparer 15%)
Små blenumser ser så søde ud i bloomers, så hvorfor ikke købe et fint par af slagsen til de mindste julenisser? Husk, at de med et par uldstrømpebukser under sagtens kan bruges om vinteren!

For de store: Sweatshirt

Pris: 144 kr.
Kan købes her: littlemodern.dk (Børn i byen medlemmer sparer 15%)
Børnene synes måske ikke, at de bløde pakker er de mest interessante. Men det er en god mulighed for at købe nogle lækre ting, som du ved, at dit barn vil blive glad for. Og hvem kan stå for en sweatshirt i en flot farve og med en hyggelig lille tekst på?

Den sjove

hvem er hvemFor de små: Vendespil

Pris: Fra 65 kr. 
Kan købes her: elverbørn.dk
(Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Når dit lille barn skal lære at spille spil, er vendespil et godt sted at starte. Reglerne er simple, og motiverne er flotte og farverige. 

For de store: Hvem er hvem-spillet

Pris: 199,95 kr. 
Kan købes her: elverbørn.dk
(Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Er dit barn vild med spil? Så vil de helt sikkert også elske det originale hvem er hvem-spil, hvor I skal dyste mod hinanden og gætte hvilken person den anden er. 

For de små: Rasleæg

Pris: 30 kr.
Kan købes her: spillebillen.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Det er aldrig for tidligt at lære de små lidt om rytmisk sans. Brug rasleæggene til at lave musik, brug dem som en del af babyrytmik eller tril det foran barnet, der er ved at lære at rulle, kravle eller gå. De flotte farver og sjove lyde skal nok fange deres opmærksomhed! 

For de store: Instrumenter i børnehøjde

Pris: fra 
Kan købes her: znoopy.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Måske kommer du til at fortryde dit køb, når junior spiller usammenhængende toner på tredje time en søndag formiddag. Men instrumenter vil sikkert være et hit hos børnene, og det er jo det vigtigste. Så må du lukke døren lidt imens, og nyde tanken om, at øvelse gør mester.

Den med oplevelser

Anemonen når du ser et stjerneskud børn i byen rabatFor de små: En tur i teatret

Pris: 65 kr. for børnebilletter og 125 kr. for voksenbilletter
Billetter kan købes her: anemonen.dk (Børn i byen medlemmer sparer op til 23%)
En adventsgave behøver ikke at være materialistisk, men kan også byde på en oplevelse sammen som familie. Inviter de små med ind til en juleforestilling i teatret, så I alle kan komme i julestemning. 

For de store: En tur i Børnebiffen

Pris: 30 kr.
Billetter kan købes her: dfi.dk (Børn i byen medlemmer sparer 50%)
Hvem elsker ikke en tur i biografen? Børn op til 7-årsalderen få en helt særlig biograf-oplevelse i børnehøjde, når Cinemateket viser korte børnefilm i Børnebiffen.