Gør det nemt for dig selv, og nøjes med 4 pakker til hvert barn, når nissen skal på spil i december måned. Her er vores 10 idéer til, hvad du kan lægge i sokken af lækre adventsgaver til julenisser i alle aldre. 

Den hyggelige

For de små: Lille Ælling

Pris: 99,95 kr. 
Kan købes her: maisogco.dk (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
Med en bog, I kan læse sammen, er rammerne for en hyggelig søndag sat! Dette eksemplar er endda trykt på genbrugspapir med genbrugsfarve og produceret i Tyskland for kortest mulig transport. Altså et meget grønt valg til de mindste børn.

For de store: Villads fra Valby

Pris: 79,95 kr.
Kan købes her: arnoldbusck.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
"Villads fra Valby"-bøgerne er gode, fordi de både kan bruges som højtlæsning og som begynder-bøger, når børnene lærer at læse. Og så er historierne hyggelige. Her kan I for eksempel finde ud af, hvordan Villads laver en film. 

Den personlige

For de små: Fotobog

Pris: Fra 79,95 kr.
Kan købes her: cewe.dk (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
Små børn er vilde med at kigge i bøger og kigge på forskellige motiver. Med en personlig fotobog fra Cewe, kan dit barn kigge på billeder af sig selv og familiemedlemmer. 

For de store: Puslespil

Pris: Fra 449 kr.
Kan købes her: saksogpapir.dk (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
Saks og Papir laver personlige puslespil, hvor du kan få dit barns ansigt med som en del af motivet. En virkelig sjov gave, hvor børnene får sig en overraskelse, når deres egne ansigter pludseligt dukker op mellem brikkerne. 

Den til værelset

For de små: Natlampe

Pris: 119,95 kr.
Kan købes her: lirumlarumleg.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
En natlampe til de små børn er næsten uundværlig. For de allermindste er den god til natlige amninger og bleskift, mens de lidt større børn, som lider af mørkerad, vil finde tryghed i en lysende ven i natten.

For de store: Vægophæng

Pris: 125 kr.
Kan købes her: yeahbaby.dk (Børn i byen medlemmer sparer 15%)
Kan dit barn godt lide at kigge på sjove ting på væggene, er denne bille måske den perfekte gaveidé. Udover at være flot, er den også lavet af genbrugspap og med vegetabilske trykfarver. 

Den varme

For de små: Sutsko

Pris: 289 kr.
Kan købes her: tjubangsko.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Hold fusserne varme, når de små suser rundt derhjemme. Futterne fra Arauto RAP sidder godt på foden med deres velcro-lukning, mens de praktiske skridsikre såler gør, at børnene ikke glider rundt.  

For de store: Hjemmesko

Pris: 399,95 kr.
Kan købes her: growingfeet.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
De klassiske hjemmesko fra Shepherd Osby i rulam er både bløde og varme til når børnenes fødder skal holdes lune i vintermånederne. 

Den med legetøj

For de små: Fingerdukker

Pris: 179,95 kr.
Kan købes her: legeakademiet.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Dit barn vil elske, hvis du giver den gas med sjove stemmer og rollespil med de fine fingerdukke-figurer fra Den Lille Rødhætte. En rigtig hyggelig måde at lære dit barn de klassiske eventyr på. 

For de store: Playmobil

Pris: 116 kr.
Kan købes her: playmobilbutikken.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%
Der findes et hav af forskellige Playmobil-figurer! Så det burde være muligt at finde et par stykker, der falder i dit barns smag. Her er det en picnic med ponyvogn, men der er også både Playmobiler, der holder bryllup og flyver med drager. 

Den kreative

For de små: Hama perler

Pris: 99,75 kr.
Kan købes her: hobbyshoppen.dk (Børn i byen medlemmer sparer 15%)
At lave perleplader er en meget klassisk aktivitet for børn i alle aldre. Med Hamas Maxi perler, kan selv de mindste være med på legen. Og med 400 perler er der vist rigeligt til fri leg i et par weekender op til jul.

For de store: Kunsten at tegne dyr

Pris: 89,95 kr.
Kan købes her: panduro.com (Børn i byen medlemmer sparer 30%)
De fleste børn kan lide at tegne tegninger, men det er nok de færreste, der er ret gode til at tegne bestemte motiver. I "Kunsten at tegne dyr" kan dit barn blive en haj til at tegne dyr med alle de rigtige elementer, men uden at gå på kompromis med de barnlige islet og den kreative fantasifuldhed. 

Den bløde

For de små: Bloomers

Pris: 99,50 kr.
Kan købes her: okounger.dk (Børn i byen medlemmer sparer 15%)
Små blenumser ser så søde ud i bloomers, så hvorfor ikke købe et fint par af slagsen til de mindste julenisser? Husk, at de med et par uldstrømpebukser under sagtens kan bruges om vinteren!

For de store: Sweatshirt

Pris: 144 kr.
Kan købes her: littlemodern.dk (Børn i byen medlemmer sparer 15%)
Børnene synes måske ikke, at de bløde pakker er de mest interessante. Men det er en god mulighed for at købe nogle lækre ting, som du ved, at dit barn vil blive glad for. Og hvem kan stå for en sweatshirt i en flot farve og med en hyggelig lille tekst på?

Den sjove

For de små: Vendespil

Pris: Findes i butikken
Kan købes her: spilbræt.dk på Fisketorvet 
(Børn i byen medlemmer sparer 15%)
Når dit lille barn skal lære at spille spil, er vendespil et godt sted at starte. Reglerne er simple, og motiverne er flotte og farverige. Når barnet bliver stor nok, kan I endda også øve tal i det fine dinospil.

For de store: Ciruksspil

Pris: Findes i butikken
Kan købes her: spilbræt.dk på Fisketorvet 
(Børn i byen medlemmer sparer 15%)
Er dit barn vild med cirkus? Og måske også spil? Så prøv det flotte cirkusspil, som er kåret til Årets Børnespil 2018. Det er spillerne, der skal udføre de mange cirkuskunster i denne taktiske udgave af det klassiske klodsmajor-spil. 

Den musikalske

For de små: Rasleæg

Pris: 30 kr.
Kan købes her: spillebillen.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Det er aldrig for tidligt at lære de små lidt om rytmisk sans. Brug rasleæggene til at lave musik, brug dem som en del af babyrytmik eller tril det foran barnet, der er ved at lære at rulle, kravle eller gå. De flotte farver og sjove lyde skal nok fange deres opmærksomhed! 

For de store: Saxofon

Pris: 149,95 kr.
Kan købes her: znoopy.dk (Børn i byen medlemmer sparer 10%)
Måske kommer du til at fortryde dit køb, når junior spiller usammenhængende toner på tredje time en søndag formiddag. Men instrumentet vil sikkert være et hit hos børnene, og det er jo det vigtigste. Så må du lukke døren lidt imens, og nyde tanken om, at øvelse gør mester.

Den med oplevelser

For de små: En tur i ZOO

Pris: 105 kr.
Billetter kan købes her: zoo.dk (Børn i byen medlemmer sparer 20%)
En adventsgave behøver ikke at være materialistisk, men kan også byde på en oplevelse sammen som familie. Inviter de små med i Zoologisk Have og hils på alle dyrene, der er klar til at komme i julestemning sammen med jer.

For de store: En tur i Børnebiffen

Pris: 30 kr.
Billetter kan købes her: dfi.dk (Børn i byen medlemmer sparer 50%)
Hvem elsker ikke en tur i biografen? Børn op til 7-årsalderen få en helt særlig biograf-oplevelse i børnehøjde, når Cinemateket viser korte børnefilm i Børnebiffen.