Redaktionen

Personerne bag

Caroline Meldgaard
Caroline Meldgaard: Kvinden bag Børn i byen – CEO

Caroline fik ideen til at lave Børn i byen under sin første barsel, og lancerede bornibyen.dk i marts 2008. Caroline brænder for at gøre en forskel for børnefamilier, og elsker at formidle gode kvalitetsoplevelser for hele familien. Caroline er ansvarlig for salg og forretningsudvikling. Caroline har en kandidatgrad i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og en mastergrad i teknologi-filosofi fra State University of New York at Stony Brook. Caroline er mor til 2 børn, har 2 bonusbørn og bor i et haveforeningshus på Amager.
Mail: caro@bornibyen.dk

Julie Paag
Julie Pank Paag: Marketingkoordinator

Julie er Børn i byens marketingkoordinator og blæksprutte. Hun står for den daglige drift af online banners og koordinering af indholdet på Børn i byen Klubbens mange tilbud, samt support. Julie er uddannet bachelor i virksomhedskommunikation fra SDU og er pt. i gang med sin kandidat i kommunikation fra CBS. Julie bor i Søborg med sin kæreste, og elsker lækker mad og boligindretning.
Mail: julie@bornibyen.dk

Caroline Hemmingsen
Caroline Hemmingsen: Studentermedhjælper

Caroline arbejder som studentermedhjælper på Børn i byen. Her skriver hun artikler, og står for at opdatere og vedligeholde Børn i byens kalender og Instagram-profil. Caroline er uddannet bachelor i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet og er pt. ved at læse sin kandidat i Visuel Kultur. Caroline bor i sin lille lejlighed på Østerbro, og elsker film, kunst, kultur og mad.
Mail: caroline.hemmingsen@bornibyen.dk

Alberte Cornelius
Alberte Cornelius: Studentermedhjælper

Alberte er studentermedhjælper hos Børn i byen. Her skriver hun artikler, tager billeder, opdaterer og vedligeholder Børn i byens kalender og koordinerer indholdet af Børn i byen Klubbens tilbud. Hun studerer Dansk ved Københavns Universitet, hvor hun er halvvejs med sin bachelor. Alberte bor på Amager med sin kæreste, og elsker at bage og fotografere.
Mail: alberte@bornibyen.dk

Christina Smedegaard Jensen
Christina Smedegaard Jensen: Studentermedhjælper

Christina er studentermedhjælper hos Børn i byen. Her skriver hun artikler, tager billeder og opdaterer og vedligeholder Børn i byens kalender for Aarhus. Hun studerer Medievidenskab ved Aarhus Universitet, hvor hun starter på sin kandidat efter sommer. Christina bor i Frederiksbjerg og elsker at tage billeder, spille brætspil og rejse verden rundt.
Mail: christina@bornibyen.dk

Rikke Reffelt
Rikke Reffelt: Redaktør

Rikke er Børn i byens redaktør. I weekenden er Rikke at finde med sin kæreste på byens legepladser, løbende efter deres to drenge fra 2012 og 2015. I mellem lego-bygning og godnathistorier prøver Rikke at få tid til cafebesøg og biografture.
Mail: rikke.reffelt@bornibyen.dk

Hege Korsvik Lindebjerg: Event og Børn i byen Klubben

Hege sørger for barselsevents og udlevering af velkomstpakker til nye medlemmer af Børn i byen Klubben. Hege har en kandidatgrad i Moderne Kultur og Kulturformidling og bor på Vesterbro sammen sin kæreste og 3 børn. Fritiden bruges sammen med familie og venner og består mest af børneaktiviteter. Hege er optaget af de grønne oaser i byen, genbrug, børnekultur og god mad.
Mail: hege@bornibyen.dk

Jakob Skjerning: CTO

Jakob er Børn i byens tjekkede CTO der holder styr på alt koden! Jakob er freelance web udvikler med fokus på brugbare web applikationer og speciale i Ruby on Rails. Om dagen skaber han webbaseret software for kunder, der tager internettet seriøst og har indset, at et statisk visitkort på nettet ikke er nok. Om natten fører han sine egne produkter og tossede ideer ud i livet uden kunder med krav om indtægter og deadlines. Han hader at spilde sin og andres tid og kæmper en brav kamp for et internet, som normale mennesker kan finde ud af.
Mail: jakob@substancelab.com

Skribenter

Ann-Louise Broholm Herfelt: Filmanmelder

Ann-Louise er filmanmelder på Børn i byen. Hun har tidligere arbejdet i filmbranchen, men er i øjeblikket ved at skrive speciale på sit studie Film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Ann-Louise har to små børn, som hun udforsker byens mange kulturelle tilbud sammen med.

Ida Guld: Filmanmelder

Ida anmelder film for Børn i byen ved siden af sit studie i film- og medievidenskab på Københavns Universitet. Hun elsker film – både at lave dem og se dem. Til hverdag bruger hun sin tid på forberedelse og på at være sammen med venner og familie. Ida bor på Nørrebro, men skulle hun slå sig ned på en øde, ville hun medbringe filmen “Wonder Woman”, sin hund og en notesblok.

Line Fjord: Skribent

Line har været skribent på Børn i Byen siden 2009. Hun skriver rejseartikler, portrætter og anmeldelser. Det kan være anmeldelser af børnebøger, teaterforestillinger og film for børn.
Hun sidder i kontorfællesskab på Vesterbro, hvorfra hun arbejder som freelance journalist og oversætter. Hendes faglige baggrund er cand.ling.merc i fransk og Diplomjournalist.
Line bor på Østerbro med sine to piger fra 03 0g 05, som har travlt med både musik, ridning og springgymnastik.

Ulla Abildtrup: Skribent

Ulla bor på Østerbro, byens bedste kvarter for børn med byens største park (Fælledparken) med de fedeste nye legepladser, det største stadion (Parken), den hyggeligste biograf (Park), den nyeste strand (Svanemøllestranden), den bedste legetøjsbutik (Superhelten) og de sødeste drenge, skaterdrengen Vincent med Magic-kortene på 9 år og Ipod-hajen og skakgeniet William på 8 år.
Ulla er journalist og har været ansat i DR så længe, at det nærmer sig et guldur.

Liselotte Nielsen: Skribent

Liselotte bor i Birkerød med sin mand og tre børn Selma (2006), Carl Christian (2008) og Charlie (2011). Efter 14 år i Valby er hun stadig ved at vænne sig til at bo midt i ”skovens dybe stille ro”. Heldigvis er København indenfor rækkevidde og familien benytter sig hyppigt af storbyens mange kulturtilbud. Liselotte er antropolog og elsker at rejse, skrive og tumle rundt med sine unger.

Annemette Wenzel: Skribent

Annemette er uddannet cand.ling.merc. i datalingvistik og har altid beskæftiget sig med sprog og/eller it. Hun har studeret sprog i Paris og Barcelona og journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole. Nu arbejder hun som rådgivende chefkonsulent inden for projektledelse og -metode. Annemette bor i Gentofte med sin mand og to dejlige drenge Otto og Oscar. I fritiden er hun ambitiøs korsanger og elsker at komme helt væk fra den hektiske hverdag og bare være en del af musikken.

Line Dahl: Skribent

Line Dahl er specialtrænet i at sætte ord på andres viden og initiativer, så andre også kan se værdien i det. Den evne bidrager hun med her – og som forfatter, blogger, brand-strateg og tekstforfatter i sin egen virksomhed linedahl.dk , og i karrierekald.dk. Hun er uddannet fra universiteter i Danmark og Canada samt fra Den Danske Reklameskole. Privat er hun gift, mor til to og bor i Espergærde nord for København.

Louise Ahrenkiel: Skribent

Louise elsker at rejse og kom i juli hjem efter et års barselsorlov, som blev tilbragt i hhv Sydspanien, Antigua (en lille caribisk ø), Mexico og USA. Med sig havde hun sin kæreste og sine to døtre; Olivia på halvandet og Fiona på fem et halvt.
Louise nåede næsten at have ti års jubilæum på sin første arbejdsplads; en lille ngo, hvor hun de fleste år var projektleder og – udvikler. Louise er uddannet cand.mag i dansk og kommunikation fra Københavns universitet med to afstikkere til hhv. IT universitetet og Auckland University i New Zealand. I dag arbejder hun som kommunikationskonsulent på en telefonrådgivning for psykisk sårbare. Louise bor på Frederiksbergsiden af søerne og er ny skribent hos Børn i byen.

Ingrid Liboriussen: Skribent

Ingrid er cand. mag. i retorik og har arbejdet som kommunikationsmedarbejder og webredaktør i ti års tid for først mærkningsordningen Fairtrade og sidenhen Metroselskabet. Hun er vild med København og har lokket sin engelske mand til byen, hvor de nu har slået rødder på
Skatteøen (aka Amager). To tøser er det blevet til, fra 2007 og 2009, og i 2014 satte hun sig til tasterne for Børn i Byen.

Marianne Graven: skribent

Marianne bor i Stavtrup ved Aarhus sammen med sin mand Thomas, sin søn Noah (fra 2007), katten Mulle og senest er familien vokset med en lillesøster i oktober 2012. Hun har en BA i engelsk og kommunikation fra Handelshøjskolen og arbejder til daglig som mediekonsulent i et mediebureau. Marianne elsker at skrive og at være på eventyr i smilets by sammen med sin lille familie. Marianne har skrevet for Børn i byen siden december 2011.

Line Stald: Skribent

Line er storforbruger af fritids- og kulturlivet i Aarhus. Aarhus er også byen, hvor hun bor sammen med hendes kæreste Casper og deres døtre Clara og Sigrid fra henholdsvis 2011 og 2013. Til daglig arbejder hun i museumsverdenen, hvor hun planlægger spændende læringsoplevelser for børn og voksne. Hendes hjerte banker for bylivet, men med en uddannelse som biolog har hun også jævntligt brug for at komme ud og opleve naturen.

Annemette Juul: Skribent

Annemette bor i Aarhus midtby med hendes kæreste Jonatan og deres to børn Oskar (2009) og Maja (2012). Vokset op i Vestjylland med eksperimenterende totalteater i ”baghaven” og i dag en storbypige med et hjerte, der stadig banker for kunst og kultur. Interessen for kulturoplevelser deler hun med familien, som sammen benytter sig af byens mange tilbud. Annemette er uddannet
cand.mag. i Æstetik og Kultur, som også indeholder en bachelorgrad i engelsk. Hun har været vidt omkring i sit arbejdsliv, men brænder for (online) kommunikation, undervisning og formidling.

Hjælpere

Vi har fået hjælp fra et hold af søde folk. Vi vil gerne takke Annette Matthiesen, Lan Yu Tan og Anna Langhorn har hjulpet med PR, indhold og tekstforfatning. Vi vil også gerne takke advokat Martin Von Haller for hans hjælp. Martin er en begavet og indsigtsfuld advokat med en kæmpe stor viden om jurdiske spørgsmål i forhold til IT virksomheder.