18. SEP 2023 - 22. SEP 2023

Danseforestillingen UNTZ BABY UNTZ

  • Alle aldre

En interaktiv danseforestilling, hvor bas og techno møder børnefester!

OM FORESTILLINGEN
Her er muligheden for dig og dit barn til at opdage technoens magiske verden og fejre dansegulvets euforiske fællesskab.

Med inspiration fra 90’ernes ravekultur og princippet PLUR, (fred, kærlighed, enhed, respekt – peace, love, unity, respect på engelsk) i klublokalets verden af puls, røg og neonlys, er UNTZ BABY UNTZ født – en varm og fluffy omfavnelse af techno, der ønsker at inspirere det unge publikum til at tage deres første skridt ind i techno- og dansens verden. Disse værdier er nedfældet i konceptet UNTZ BABY UNTZ, et indbydende sted for alle, hvor vi deler et fælles mål om et åbent, positivt og inkluderende fællesskab. Gennem bounce, groove og energifyldt frihed er kroppen, musikken og bevægelsen i centrum, hvor langsomme passager blandes med hurtigere.

UNTZ BABY UNTZ er familieforestillingen for publikum i alderen fra 6 måneder til 100 år! Her inviterer vi babyer som store børn med deres voksne til en glædelig oplevelse, hvor publikum kan bevæge sig frit sammen i gruppen eller gennem solodans. Ingen skal vokse op uden techno. Yay!

Få en forsmag på forestillingen her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben