25. APR 2023 - 27. APR 2023

Fuck

Oplev ny dramatik af Teater Apropos, Teaterhuset Filuren og Odsherred Teater, når Fuck gæster ZeBU fra 25. – 27. april 2023. Forestillingen er oplagt for unge over 13 år og erstatter ungdomsforestillingen tyvetyve. Alle med billetter til tyvetyve vil blive kontaktet med tilbud om at opleve Fuck, der spiller i samme periode og med samme spilletidspunkter.

Om forestillingen
Rosa er fremme i skoene og har travlt med alt, hvad der vedrører krop og seksualitet. Hun er vild med Mads K. fra 10. klasse og er så klar på at miste sin mødom…og gerne til festen i aften. Jakob er vild med Julie. I timen får Jakob ståpik, da han sidder og dagdrømmer om Julie, lige inden han skal op og fremlægge for hele klassen. Cille er forelsket i sin bedste veninde Anna. Betyder det så, at hun er lesbisk? Cille prøver at komme tæt på Anna, og venindernes nærhed fører dem på en undersøgelsesrejse til en dag, hvor de får gjort noget, der sætter relationen på prøve.

Med varme, humor og konkret fokus på det sunde sex- og kærlighedsliv, stiller forestillingen skarpt på kroppen i forandring under teenageårene. De unge bliver mødt i øjenhøjde, hvor det er i orden at kalde en spade for en spade eller en pat for en pat.

Varighed
60 min.

Medvirkende
Ludmilla Faber Strim, Hans Christian Schrøder, Mette Gregersen

Instruktør
Leiv Arne Kjøllmoen

Assisterende instruktør og scenograf
Daniel Bevensee

Lysdesigner
Jesper Jepsson

Dramaturg
Marion Vick

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben