15. FEB 2023 - 29. JUN 2023

Tumlegymnastik

Vi skal hoppe, danse, snurre rundt, trille og slå alverdens kolbøtter, når vi mødes i legende og trygge rammer til Tumlegymnastik. Undervisningen vil primært stimulere de sanser, som udvikler barnets grovmotorik – følesansen, muskel-led-sansen og den vestibulære sans – i en skøn blanding af nye og gamle lege og øvelser.

Til Tumlegymnastik giver vi børnene de bedste forudsætninger for en sund motorisk udvikling og for derved at kunne deltage uhindret i den fysiske og sociale verden.

Flere forskningsstudier viser, at gode motoriske færdigheder og fysisk aktivitet har positiv indvirkning på både den sproglige, sociale og kognitive udvikling.

Børn spejler sig i deres voksne, og det er vigtigt, at forældrene giver dem lyst til at bevæge sig og lave motorikøvelser – dét kan man gøre ved at lege med og være nærværende, hvilket også vil styrke relationen mellem barnet og far/mor. Undervisningen vil derfor måske også udfordre far/mor en smule. Herudover foregår undervisningen i smukke nyrenoveret lokaler på Frederiksberg.

Kategorier

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben