1. APR 2023 - 2. APR 2023

Forestilling 1. og 2. april: Robin Hood

Gratis med Klubben

Medlemmer af Børn i byen Klubben kan få gratis billetter til Folketeatrets forestilling “Robin Hood” lørdag d. 1. april eller d. 2. april 2023.
BEMÆRK: Der er et begrænset antal billetter. Det er muligt at booke max 2 billetter pr. medlemskab

Tidspunkt: Lørdag d. 1. april kl. 16:00 eller søndag d. 2. april 2023 kl. 12:00
Varighed: 2 time 5 min (inkl. pause)
Aldersgrænse: Fra 6 år
Adresse: Folketeatret, Nørregade 39, 1165 København

Book dine billetter her på siden fra fredag d. 24. marts kl. 20.00.

Folketeatrets Robin Hood er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, kong Richard og ikke mindst lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande slår mindst lige så godt fra sig som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder.

Klubtilbud

Kom gratis med til teaterforestillingen "Robin Hood"

Det er muligt at booke op til 2 billetter pr. medlemskab

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben

Mere i børn i byen events