6. DEC 2022 - 31. JAN 2023

Skattejagt og redningsmission med rumvæsenet Skyla - Styrtlanding på julemarkedet

Skyla er styrtlandet på julemarkedet. Kan I hjælpe? Gå på jagt efter reservedele i byen og byg et nyt rumskib. Sjov udendørs aktivitet for hele familien.

En samlet pris for hele familien (gruppe op til 6 personer) og 10% rabat med koden BØRNiBYEN.

Piloten Skyla, en lilla alien, er styrtet ned på Højbro Plads og har brug for jer! Med hjælp fra ledetråde på din smartphone, skal I løse opgaver for at hjælpe Skyla med hendes mission og hjælpe med at finde reservedele i byen til at bygge et nyt rumskib. Under hele turen – som tager cirka to til tre timer afhængig af jeres tempo – vil I udforske København fra et nyt perspektiv og se nogle must-see steder, men også en række skjulte perler.

Velegnet til børn i alle aldre, med et særlig fokus på børn mellem 3-10 år. Tilbring en hyggelig formiddag med børnene eller brug skattejagten til at strukturere en dagsudflugt og bliv inspireret af nye steder i byen.

Skattejagten er sjov for hele familien, har et lav CO2 udslip og uddanner børn om bæredygtighed i børnehøjde. For eksempel, finder I ud af, hvorfor havnen er ren nok til at bade i. Så på med jakkerne, tag’ den varm chocolade/ glødd med og glæd jer til en hyggelig familietid og røde kinder.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben