14. JAN 2023 - 15. JAN 2023

Mønstre og Monstre – Glyptotekets lerværksted

Foto: Ana Cecilia Gonzalez

Lad jer inspirere af museets mange mønstre og monstre, ornamenter og fantasidyr, og fordyb jer sammen i Glyptotekets kreative lerværksted. Her kan børn og deres voksne finde den indre kunstner frem og lave deres egne værker til en stor fælles udstilling.

I værkstedet kan man trykke i ler med inspiration fra museets fantasifulde og detaljerige bygning, som i år fylder 125 år. De færdige lertryk udstilles på en kæmpe udstillingsvæg, der udgør et imponerende fælles kunstværk.

Værkstedet er indrettet, så der er god plads til alle, og scenografien er inspireret af Glyptotekets arkitektur og farver.

Gå også på opdagelse i museets fortryllende arkitektur, og se nærmere på de mange mønstre, monstre, blomster, dyr, frugter og englevinger rundt omkring på museets vægge, gulve og lofter. Snup en Glypto-leg udviklet til børn og deres voksne i museets information eller ved værkstedets ind- og udgang, og gå på jagt i museumsarkitekturen sammen.

Praktisk
Mønstre og Monstre er for børn i alle aldre og deres voksne.

Entré til Glyptoteket er gratis for børn og unge under 18, og det koster ikke noget at deltage i værkstedet.

Åbningstider:
Lørdag og søndag fra kl. 11-15 i oktober – februar.
Uge 7+8, tirsdag-søndag fra kl. 11-15

Kom forbi værkstedet senest kl. 14.30, hvis du vil nå at lave dit eget lerværk. Værkstedet lukker nemlig kl. 15.

Der kan være 40 personer i værkstedet ad gangen. I forhallen og billetsalget ligger der en folder, som viser vej til værkstedet.

I værkstedet vil værterne, der enten er uddannede kunstnere eller museumsformidlere, hjælpe jer godt i gang.

Handicapadgang
Adgangsforholdene til værkstedet tillader desværre ikke store eldrevne kørestole. Mindre kørestole kan blive hjulpet til værkstedet ved henvendelse til museets personale. Kontakt gerne museets information på forhånd ved spørgsmål.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben