11. OKT 2022 - 31. OKT 2023

Men hvad må vi så? En udstilling om humor for børn

Foto: Tegning: Anders Morgenthaler

Med udstillingen sætter STORM – museet for humor og satire – fokus på den danske tradition for at skabe humoristisk kunst til børn.

I udstillingen møder børnene og deres voksne en række kendte værker og figurer, men der er også plads til leg og en snak om, hvad der er sjovt.

Danmark er internationalt kendt for sin tradition for humoristisk kunst til børn, i bøger, tv, teater, tegninger og film. Det er en tradition, vi er stolte af. Også når værkerne er frække og udfordrende.
Som når Onkel Reje slås med ninjaer og bliver cancelled af Google, fordi han er for voldelig. Eller når figuren “John Dillermand” vækker furore fra Sydamerika til Norge på grund af sin lange rød- og hvidstribede diller.

“Men hvad må vi så?” kunne man spørge – med et citat fra børnesangen “Fy fy skamme”. Og det gør STORM i denne særudstilling om humor i kunst til børn. Her inviteres nye generationer ind til en legende udstilling, på deres præmisser. Her hænger værkerne ikke nødvendigvis på væggene, og man må gerne pille og deltage, snakke og grine højt og larmende, hvis trangen melder sig.

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben