4. AUG 2023 - 22. DEC 2023

Leg på Plejehjem

  • 0 - 3 år

Hver fredag kl. 10-12 kan du og din baby (0-3 år) være med til musikalsk legestue på Plejehjemmet Augustenborggade på Frederiksbjerg.

Der er rytmik, leg, samvær på tværs af generationer, kaffe på kanden og alle fornødne faciliteter. Legestuen er gratis, og det kræver ingen tilmelding – duk bare op, hvis du kan!

HVAD?
Legestuerne fungerer som åbent hus, hvor du kan dukke op samme dag hver uge, men hvor du ikke er forpligtet til at møde op hver gang. Kom, når det passer dig og dit barn. Musikværten står for sang og leg med sæbebobler, rasleæg, farverige tørklæder og musikinstrumenter – og at skabe kontakt mellem jer, baby og plejehjemsbeboerne.

Programmet er fast:
Kl. 10.00: Dørene åbner
Kl. 10.30: Rytmikdelen starter, facilieteret af vores musikvært
Kl. 11.15: Tid til hygge, kaffe og snak.
Kl. 12.00: Tak for i dag!

De ældre spiser frokost kl. 12, og der er ikke nogen lukke-tid. Det er op til dig, om du vil blive til frokosten eller eventuelt benytte dig af øvrige faciliteter på plejehjemmet.

MUSIKVÆRT:
Sisse Dupont er musikvært på Plejehjemmet Augustenborggade. Hun står klar til at tage imod dig og din baby.

FACILITETER:
På Augustenborggade er der en skøn gårdhave til ene side, hvor der er høns, flagstang, bænke og hyggelig beplantning. Her er I også velkomne til at komme og opholde jer med barnevognen.

KONTAKT
Har du spørgsmål til legestuen på Augustenborggade eller deres øvrige faciliteter, er du altid velkommen til at kontakte plejehjemsmedarbejder Nina Kroman på tlf. 51575259 eller mail nhk@aarhus.dk.
Hvis du har generelle spørgsmål til Leg på Plejehjem og Foreningen Samværd, kan du skrive til info@foreningensamvaerd.dk

FIND VEJ
Plejehjemmet Augustenborggade: Augustenborggade 27, 8000 Aarhus C.
Plejehjemmet kan godt være lidt svært at finde, så se eventuelt vores vejviser-video!

FERIER OG HELLIGDAGE
I skoleferier og helligdage er der ikke tilknyttet en vært til legestuerne, men du er altid meget velkommen til at kigge forbi plejehjemmet og bruge “legehjørnet”, haven og snakke med de ældre.

Læs mere om Leg på Plejehjem på www.legpaaplejehjem.dk.
Foreningen Samværd er støttet af Nordea-fonden og TrygFonden.

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben