14. SEP 2023

Langenæs Kulturfestival

 • Alle aldre

Gennem hele livet sætter vi aftryk på hinanden og på den jord, vi lever på. Andres aftryk er med til at forme os. Og vi påvirker verden og andre mennesker gennem de aftryk, vi selv sætter.
Det er temaet for Langenæs Kulturfestival 2023. Og du er inviteret med til at sætte dit helt eget aftryk.

 • Følg dyrespor gennem Langenæs
  I år laver ”Det finurlige flyselskab” et skattekort, hvor du kan bruge dyresporene til at gå på opdagelse. Rundt omkring kan du lede efter aftryk og samtidig få et overblik over, hvad der sker de forskellige steder. Skattekortet fungerer som program og kort over festivalen, men også som en leg, hvor voksne og børn kan gå på opdagelse og blive klogere på, hvilke aftryk der er at finde.
  TORSDAG 14. SEPTEMBER
  Parken, Marselisborgcentret
  9.30-11.30: Festival for børn og deres voksne.
  Der er naturtelt med dyr, sang og musik, urtehavebesøg, majs over bål, finurlige aftryk, sæbebobler og friskbagte boller til alle.
  Kl. 13.30: Festlig Parade med Danseteatret Nordenfra og børn fra Læssøesgades Skoles SFO.
  Alle er velkomne til at gå med. Paraden begynder ved den store sten ved indskolingen og bevæger sig hen til regnvandsøen i Marselisborgparken.
  Derefter optræder Musikflyveren, et band der spiller skønne børnesange.
  I løbet af dagen er der gratis popcorn og kaffe, musik, kørestolsprøveture, kørestolsdans og folkedans. Forskellige guidede ture rundt i Marselisborgparken, hvor man kan høre mere om parkens bæredygtighed og teknologi. Du kan lave en lille båd og sætte i søen med ønsker og håb for fremtiden.
  Du får også mulighed for selv at sætte finurlige aftryk i et stort fælles værk, der rummer både spor fra mennesker og dyr. Vi sætter nemlig alle aftryk i verden, i mødet med hinanden og i vores handlinger.
  Hvis du er nysgerrig og måske en lille smule eventyrlysten, så er der i parken mange forskellige særlige steder, som du kan gå på opdagelse i og nyde under festivalen: Bakkerne, Bunkeren, Søen, Lysthuset, Bålstedet, Petanquebanen, Multibanen, Den grønne Dagligstue, Samlingsstedet, Urtehaven, og Frugtlunden og Fælleshaverne, hvor der vil ske forskellige ting i løbet af dagen.
  Kl.17.30: Fællesspisning:
  Maden laves af kantinens gode kok i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp. Maden vil blive lavet af overskudsmad for at bekæmpe madspild, og der vil være sjove spil og samtalekort ved bordene.
  Pris 30 kr. og gratis for børn på 7 år og nedefter. Der er ingen tilmelding
  Om aftenen fra vil parken være oplyst af smukke lanterner og bål.
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben