7. OKT 2023 - 29. OKT 2023

Byg drager eller undersøg fugle på stranden

Besøg vores drageværksted og lav den fedeste drage — eller kom med på vores fugletur i vores åbent hus i oktober

DRAGEVÆRKSTED
Byg en sej, farverig og lynhurtig drage, som du kan ride på vinden med her på Amager Strand.

Vi har lavet et drageværksted på naturcenteret og fyldt lageret op med materialer, så du kan bygge den sejeste og hurtigste drage på stranden. Det koster 50 kr. at bygge sin drage.

FUGLETURE MED FAMILIEN
Tag din familie med ud på stranden og kom helt tæt på fuglene på vores guidede fugletur i weekenderne og i efterårsferien kl. 12.30-14. Vores søde og dygtige underviser tager jer med ud og undersøger forskellige fugle. Hvad gør en fugl til en fugl? Hvordan ser man forskel på fugle? Og hvilke spor kan man finde fra fugle i strandens natur? Med skarpe øjne og kikkert går I på jagt efter årstidens fugle og de spor, de har efterladt sig på Amager Strand. I får også mulighed for at undersøge døde og udstoppede fugle, mens I lærer om fuglens særlige kendetegn. Det kræver tilmelding og koster 50,-

DRAGEDAG I EFTERÅRSFERIEN
I efterårsferien kan du d. 18.10 kl. 12-14 komme med på vores særlige dragedag, hvor drageeksperten Søren Christensen vil dele ud af hans store viden om drager. Her vil I lave små drager, der kan flyve indendørs og dykke ned i hvordan og hvorfor drager kan flyve. Hvis vejret arter sig, vil han herefter fremvise nogle af hans store hjemmelavede drager på himlen og sætte sin dragefærge op, hvor jeres medbragte bamse kan få en tur i faldskærmen. Det kræver tilmelding og koster 50,- at være med på dragedagen.

(Vi holder vores store dragefestival d. 12. maj)

Der vil være kaffe, te og kakao til 10,-

Man kan både være inde og ude i vores åbent hus

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben