12. NOV 2023

Børneloppemarked

BØRNELOPPEMARKED i ViFTEN

Søndag den 12/11 kl. 10-14 slår ViFTEN for første gang dørene op for et herligt børneloppemarked. Det bliver en festlig dag for hele familien med køb og salg i børnehøjde, musik, film, Pokémon, gaming, bøger og andre dejlige aktiviteter i huset.

Børneloppemarked
De fleste børn har legetøj, der bare samler støv og optager plads. Grib chancen: ryd op på børneværelset, loftet, kælderen og skabene. Giv dine børns legetøj, bøger, blade, tøj osv. nyt liv; lad andre få glæde af ting, dine er vokset fra. Det er børnene selv, der styrer butikken (voksne må godt hjælpe), og det er derfor en sjov måde at få oplevelser og viden om genbrug, tings værdi, køb og salg. Et barns skrald er jo et andets barns skat.

Det er altså den perfekte tretrinsraket:
Få sorteret og ryddet op (måske endda med ungerne?)
Giv børnene oplevelser og viden om genbrug, tings værdi, salg og måske køb af nyt legetøj
Hav en herlig søndag med mange andre aktiviteter – film, musik, Pokémon, bøger m.m.

Masser af andre aktiviteter i huset
Dagen bliver et stærkt, lille lokalt kulturevent med mange deltagere og aktiviteter.
I Biografen viser vi gratis Børnebiffen film fra DFI (målgruppe 3-7 årige) og en kendt overraskelsesfilm, hvor legetøjet også skal skifte ejere…
Rødovre Gaming stiller en retro arkademaskine op, hvor du kan prøve at game, som dine forældre gjorde det. Du kan også kigge op i deres nye esport-lokaler og høre mere om at gå til gaming og se, hvad deres community tilbyder.
Vi laver et Pokémonhjørne i Viften – så tag din kortsamling med og byt med andre børn.
Musicalholdet fra Ungecenter2610 kigger forbi og laver en pop up optræden.
Og endelig kan du slappe af med en god historie i Bibliotekets læs&lyt lounge. Lyt eller læs – du bestemmer selv i. I læs&lyt loungen kan du kigge i forunderlige findebøger, bladre i nye og flotte tegneserier eller fordybe dig i en af Rødovre Biblioteks spændende bøger. Du kan også lytte til sjove små lydbøger. Får du lyst til at låne en bog med hjem, er biblioteket åbent samme dag kl. 10-14.
Du kan selvfølgelig også købe let børnevenlig frokost på dagen. Mere info følger…

Det praktiske
Et bord koster 50 kr. og skal bookes forud for arrangementet. Det er muligt at tilkøbe et ekstra bord (bordets mål: 180×70 cm, tildelt område: 2×3 m).
Booking sker via mail til Claus på: cn12990@rk.dk
Betaling sker på dagen ved ankomst, hvor I også tildeles bordet.
Ankomst og opstilling af stand mulig fra kl. 9.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben