3. NOV 2023 - 5. NOV 2023

Børnebogforum 2023

Børnenes Bogforum: En legendarisk, legende læseoplevelse for hele familien

Den mest fortryllende begivenhed for børnelitteratur er tilbage i Bella Center Copenhagen i en ny og opgraderet udgave. I weekenden den 3.-5. november 2023 bringer Børnenes Bogforum glæde, læring, læsning og masser af leg til børnefamilier i og omkring København.

Bogforum har altid været en fejring af bøger og litteratur, men i år venter noget helt særligt til små, lidt større og ”jeg er i hvert fald ikke et barn!”-sjæle af den læseglade slags. Børnenes Bogforum er tilbage og større end nogensinde før med en helt ny arenascene, flere legepladser og et line-up af underholdning skabt til at sætte gang i fantasien uanset alder.

Masser af aktiviteter for hele familien
Børnenes Bogforum har noget for enhver smag. Her kan børn, unge og deres forældre fordybe sig i en verden af fantastiske historier, deltage i spændende workshops og møde deres yndlingsforfattere. Fra Bluey og Børste til Gurli Gris, Paw Patrol og Karla fra Karlas Fantastiske Klasse, er der utallige muligheder for at møde elskede karakterer fra børnebøgernes verden. Og det stopper ikke der – oplev også Jasmin & Mika, Sebastian Klein, Kristian Gintberg, Sigurd Barrett, Silja Okking, Mille Gori, RobinSamse, Familien Fisker, Wulffmorgenthaler, Thomas Buttenschøn og Far & Papa med deres store spørgeshow. Det er en stjernespækket begivenhed, som ingen vil gå glip af.

Kategorier

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben