6. DEC 2024

Barselsevent 6. december: Foredrag om babymad – kom godt fra start

Gratis med Klubben

Kirsten fra Ma-Mam og Børn i byen Klubben inviterer klubmedlemmer til gratis foredrag onsdag d. 6. december 2023 kl. 10: 00 – 11:00 med spørgsmål om babymad sammen med kaffe/te fra kl. 11:00 – 11:30.

Babymad – kom godt fra start
Velsmagende babymad og dejlige måltidsoplevelser er sammen med rigtige næringsstoffer med til at give din baby en sund start på livet og danne dets fremtidige madvaner. Og da der er stor fart på den lille krops vækst og udvikling frem til dit barn fylder 2 år, spiller maden en meget vigtig rolle for dit barn – både nu og her, men også på længere sigt.

Så skal du snart i gang med at give din baby mad – eller er du næsten lige gået i gang – kan du i dette foredrag høre, hvornår det er godt, at baby starter på mad, hvad du bør tilbyde dit barn at spise, hvornår og i hvilke mængder. Kom og få et nemt overblik over din babys mad og måltider i første leveår og hør også hvordan, du kan hjælpe dit barn med at blive en glad spiser.

Foredragsholder er ernæringsspecialist i mad til de mindste Kirsten Mikkelsen Ravnbøl. Hun brænder for, at baby får en god madstart, og hun har knap 25 års erfaring med de mindstes mad. Kirstens praktik- og afgangsspeciale medførte, at hun blev medforfatter på Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens lilla bog ”Mad til spædbørn & småbørn”, i dag kaldet ”Mad til små”. Siden har hun skrevet flere hæfter og bøger om emnet, bl.a. som medforfatter på Aarstidernes smukke bog BABYMAD med knap 100 opskrifter til nybagte forældre. En lang drøm om at producere babymad gik i 2022 i opfyldelse med Ma-Mam økologisk frysetørret grøntsagsmos. Til foredraget vil du få smagsprøver med hjem af Ma-Mam samt kunne købe Aarstidernes BABYMAD med rabat.

TIDSPLAN
Kl. 09.30-10.00: Ankomst med kaffe/the
Kl. 10.00-11.00: Foredrag
Kl. 11.00-11.30: Spørgsmål og kaffe/the

ADRESSE
Børn i byen Huset
Vesterbrogade 69a, stuen
1620 København V

VIGTIG INFO
Ved vores klubevents vil der blive taget stemningsfotos, som vil blive brugt på Børn i byens platforme.

Klubtilbud

Kom gratis til barselsevent d. 6. december 2023 kl. 10:00 - 11:30

Kirsten fra Ma-Mam og Børn i byen Klubben inviterer til foredrag om en god start på babymad

Tilmeld dig

Du skal være medlem af klubben for at tilmelde dig dette event
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben