13. NOV 2023 - 15. JAN 2024

BabyRum med Trines Familieskole

I november begynder et nyt kursus på Nørrebro. Det hedder BabyRum, for det vil blive et godt rum for babyer at være i. Det vil sige et rum på babyers vilkår og et rum for dig som forælder. Et rum med opmærksomhed, glæde og kontakt.

Vi vil holde pause fra praktiske gøremål, pause fra mobiltelefoner. Det bliver et rum til at være sammen.

Et rum, der fremmer nærvær og tilknytning
Et rum, hvor forældre kan lære at se og lytte til deres børn, aktivt vise interesse og være med til at lave det, som børnene vælger. Aktiviter og leg opstår fra børnene, vi ser dem, og vi er med i det, de er optagede af. Det bliver et rum, hvor børnene kan mærke vores opmærksomhed, og de vil elske det!

Vi er sammen på gulvet, babyer og forældre
Vi hygger og leger, og undervejs vil jeg formidle mine redskaber. Redskaberne er konkrete og kraftfule, de er overordentligt velgennemprøvede, og du kan gå igang med at bruge dem med det samme.

Forældreskab er ikke altid nemt, så det er godt at have nogen at læne sig op ad. Jeg vil støtte og vejlede. Vi vil lytte til hinanden, dele godt og svært, stort og småt. Vi vil lære at lytte til børns følelser og lære, hvad vi kan gøre, når vi selv er i tvivl eller har det svært. Vi har allesammen masser af spørgsmål, og vi kan hjælpes ad.

Det praktiske
Underviser: Forældrevejleder Trine Maribo Carstensen fra Trines Familieskole
Tid: Mandage kl. 10:00 – 11:00, otte gange, fra 13. november til 15. januar, dvs. ikke på helligdagene.
Sted: Stikmig, Blågårdsgade 7A, København N
Pris: 1250 kr. Medlemmer af Børn i byen får 10% rabat
Tilmelding: Skriv til kontakt@trinesfamilieskole.dk og betal til MobilePay nr. 602695. Der er begrænset antal pladser.

Mandag den 30. oktober er I velkomne til at komme og få en lille forsmag på BabyRum. Det er gratis, og der vil være the og kage. Samme tid og sted.
I kan følge med på Instagram: Trines Familieskole.

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben