13. FEB 2023 - 26. JUN 2023

Babymotorik 2-6 mdr. & 6-12 mdr.

Til babymotorik skal vi hoppe, dreje, trille, tumle og hænge med hoved ned af i trygge og dejlige rammer. Undervisningen vil være præget af en legende tilgang og tager udgangspunkt i barnets motoriske udviklingstrin, med mulighed for at tilpasse øvelserne til det enkelte barn.

Til babymotorik giver vi børnene de bedste forudsætninger for en sund motorisk udvikling og for derved senere i livet, at kunne deltage i den fysiske og sociale verden. Allerede fra barnets første måneder kan man udfordre barnet med motoriske lege og øvelser, som samtidig styrker relationen mellem barn og forælder.

Flere forskningsstudier viser, at gode motoriske færdigheder og fysisk aktivitet har positiv indvirkning på både den sproglige, sociale og kognitive udvikling.

Især i barnets første leveår er de helt afhængige af forældrenes hjælp til lave motorikøvelser, og undervisningen vil derfor måske også udfordre far/mor en smule.

Undervisningen vil være en kombination af nye øvelser og øvelser, som vi gentager fra gang til gang. På den måde vil din baby opleve genkendelighed og tryghed. Herudover foregår undervisningen i smukke nyrenoveret lokaler på Frederiksberg.

Medbring gerne en stofble som baby kan ligge på. Tag gerne bevægeligt tøj på.

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben