23. SEP 2023

23. september: Børnerundvisning i Cisternerne / Weaving the Light

Frederiksberg Museerne og Børn i byen Klubben inviterer medlemmer til en børnerundvisning i Cisternerne lørdag d. 23. september 2023.

Velkommen til en magisk verden af ​​regnbuer i vores mørke drypstenshule! I cisternernes mystiske underjordiske kamre gemmer sig tusindvis af regnbuer i alle slags konstellationer og mønstre. Udforsk naturens farvespektrum og opdag skønheden i mørket.

Under omvisningen på græsplænen vil børnene opleve leg, læring og interagere med spændende formidlingsstof. Udforsk, hvordan forskellige materialer bryder lys og skaber regnbuer ligesom naturen gør. Bagefter får børnene sammen med vores omviser i spidsen, vævet sig gennem alle cisternernes søjler. Farver som rød, orange, gul, grøn, blå, indigo og violet danser for deres øjne. Det er som at gå på en farverig sti af juveler og opdage naturens egen skønhed.

Giv dig selv muligheden for at opleve dette fantastiske sted og lad regnbuens magi omfavne dig. Hver regnbue er unik og bærer sin egen historie. Velkommen til en rig børnerundvisning i Weaving the Light af Kimsooja, hvor du kan lege, lære og opleve lysets fantastiske farver!

Tidspunkt
Lørdag d. 23. september 2023 kl. 10:00

Varighed
45-60 minutter

Praktisk information
Omvisningen vil foregå udendørs og i september måned er temperaturen nede i cisternerne omkring 4-16 grader. Derfor beder vi jer tage tøj på efter vejret og eventuelt medbringe en ekstra trøje til besøget i Cisternerne. Omvisningen anbefales til alderen 5-8 år.

Adresse
I Søndermarken overfor Zoologisk Have og Frederiksberg Slot

OBS! Der er et begrænset antal billetter. Det er muligt at booke to billetter pr. medlemskab. Børn skal være ifølge med en voksen.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben