12. FEB 2023

12. feb: Aftryk - En forunderlig opdagelsesrejse for de allermindste

Gratis med Klubben

Medlemmer af Børn i byen Klubben kan få gratis billetter til teaterstykket “Aftryk” for de allermindste søndag d. 12. februar 2023 kl. 09:15 i Folketeatret.
BEMÆRK: Der er et begrænset antal billetter. Det er muligt at booke max 2 billetter pr. medlemskab

Tidspunkt: Du kan vælge mellem følgende tider:
Søndag d. 12. februar 2023 kl. 09:15
Søndag d. 12. februar 2023 kl. 11:15

Adresse: Folketeatret – Kvisten, Nørregade 39, 1165 København

Alder: Anbefales til børn fra 6 måneder til 4 år

Om “Aftryk”: Med et plask er vi i gang! Fodaftryk på sort gulv. Et håndaftryk på en arm. Legende og fængslende inviteres de allermindste til en opdagelsesrejse i et legende sanseligt univers. Med ler, vand, hænder og lyd går en musiker og en skuespiller på opdagelse i sansernes foranderlige og fængslende verden. Former og figurer opstår og forsvinder igen. Leret er i konstant forandring. Der bliver udformet tegninger, sat aftryk og spor på både gulv, i vandet og på hinanden. Og med de væsentligste ord for de mindste: ’Mere!’, ’Stop!’, ’Nu!’, ’Giv mig den!’ og ’Tak! udforsker de to medvirkende, hvordan vi sætter aftryk på hinanden, når vi leger sammen.

Aftryk er en legende scenekunstoplevelse, der får det mindste publikum til at gyse af fryd, når den første plet bliver sat, grine af fornøjelse, når den rene scenografi bliver rodet til, og tryllebindes af musikken, der bliver skabt med de elementer, som indgår i forestillingen.

Efter forestillingen åbner det Kunstneriske Laboratorium, som vi har udarbejdet i samarbejde med Michael Hansen, værkstedsleder på Statens Museum for Kunst. I det Kunstneriske Laboratorium kan børnene og deres voksne udforske temaerne fra forestillingen gennem kreativ leg, der giver dem tid og plads til, at den smukke forestilling kan lagre sig – og vare længe efter tæppefald. Det Kunstneriske Laboratorium er inkluderet i billetten.

Klubtilbud

Kom gratis med til teaterstykket "Aftryk" for de allermindste

Det er muligt at booke 2 billetter pr. medlemskab

Tidspunkter

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben

Mere i børn i byen events