Afsted! Her er sæsonens bedste børnekoncerter i København

Book billetter til en stribe suveræne børnekoncerter - ungerne vil elske det, og de voksne vil med garanti også hygge sig. Vi har udvalgt de bedste lige her.

Foto: Foto: Nikolaj Bransholm
20. november 2023
Af Rikke Reffelt

Tag børnene med til en musikoplevelse, hvor I ikke kan undgå at komme i godt humør.

Foto: Coco Hjardemal

Musikeventyr Peter og Ulven

Oplev Prokofievs klassiske musikeventyr om Peter og ulven i Rundetaarn! Eventyret spilles af DR Symfoniorkestrets Blæserkvintet og er fortalt af Coco Hjardemaal, som du måske kender som Oda Omvendt fra DR Ramasjang.

Hvor? Rundetårn
Hvornår? 25. november
Køb billet

Foto: Duo Imperfecto

Koncerter for de mindste i Dragør Kirke

Dragør Kirke inviterer til en stribe børnekoncerter. 18. november kan I høre NANAZA for de små. Det hele begynder med træstammer og pludselig bliver rytmerne til toner. Fra verdens første instrument, over ur-marimbaer til moderne slagtøj, spiller NANAZA Percussion Duo musik fra nær og fjern, melodier fra børnenes eget univers og klassiske perler. 

Hvor? Dragør Kirke
Hvornår? 18. november
Fri entre - læs mere her

Indsamlingskoncert: Vi ka' godt li' jul

Smut til indsamlingskoncert med Glawokl, der samler ind til Red Barnet. Glæd jer til en skøn familiekoncert med Glawokl, der spiller indbydende og legende og præsenterer et univers, hvor man kan lege og vrøvle uden at det bliver vildt og råbende, men er varmt og roligt. Her bliver der leget med ord og med musik og med hinanden.

Hvor? Krudttønden
Hvornår? 10. december kl. 13:00  
Læs mere her

Krusedullejazz på Jazzhus Montmartre 

Smut forbi Jazzhus Montmartre, der inviterer til Krusedullejazz for de mindste. Her kan byens børn stifte bekendtskab med vidunderlig jazz i børnehøjde. Tjek:

12/11 : Krusedullejazz: Musiksanseriet

26/11: Krusedullejazz: Haletudserne

3/12: Krusedullejazz: Musikflyveren: Jul i Rytmegade

Hvor? Jazzhus Montmartre 

Foto: Nikolaj Bransholm

Jul i Ramasjang

Der er garanti for julestemning, gåsehud og al den julemusik, du kan ønske dig, når de kendte og elskede Ramasjang-figurer igen mødes i Ramasjang-hytten for at fejre jul. Nisserne fra Spirekoret laver ballade og sneen vælter ned, mens tonerne fra kendte julekalendere, julesalmer og julehits klinger. Find din indre nisse frem og kom til Jul i Ramasjang! Medvirkende: Silja, Rosa, Kristian, Bamse, DR Koncertkoret, DR Spirekoret og et juleswingende band.

Hvornår? 21. december
Hvor? DR Koncerthuset
Hvem? 4-8 år
Book billetter her

Foto: Popsi og Krelle

Julekoncert med Popsi og Krelle

Kom og vær med, når de børnenes favoritter Popsi og Krelle juler alt, hvad de kan til julekoncert 16. december i DGI Huset. Kl. 9.00 åbner Popsi og Krelles julekontor, hvor alle børn kan komme og få et gratis kort med julemotiver fra deres  julekalender og en hyggelig snak. Kl. 10.00 starter selve koncerten, og den varer ca. 35 minutter. Efter koncerter åbner Popsi og Krelle julekontoret igen, hvor de fortsætter med kortskrivning og fotos. Tag gerne en lille snack med - der kan være lidt ventetid, men alle skal nok få kærlig opmærksomhed. Der vil blive uddelt gratis juleposer til alle børn, og hvis I er heldige får I besøg af julemanden.

Hvornår? 16. december 2023
Hvor? DGI Huset
Book billetter her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben