5 veganske restauranter for børn i København

Er du på udkig efter børnevenlige veganske restauranter i København? Så kig med her, hvor vi giver jer 5 restauranter, hvor menuen er 100% plantebaseret!

Foto: Pow Pizza
16. november 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen
Foto: Pow Vegan Pizza 

Pow Vegan Pizza

Restaurant er måske så meget sagt, men der er da plads til at sidde og nyde sin veganske pizza på Pow Vegan Pizza. Børn vil synes stedet er sjovt, her er nemlig tegneseriefigurer på væggene! Har I barnevogn med, skal I måske vente til sommeren, hvor der også er siddepladser udenfor. Menukortet er en blanding af klassikere, som med garanti vil falde i børnenes smag, men også mere eksperimenterende pizzaer - altsammen uden animalske ingredienser.

Hvor? Kapelvej 5, 2200 København

Foto: Eden Jaxx

Eden Jaxx

Eden Jaxx, der udelukkende serverer plantebaserede burgere, vil helt sikkert være et hit hos ungerne. Prøv f.eks. en saftig portobelloburger med rødløgsmarmelade eller hvad med en snasket Beyond Meat-burger med basilikummayo? Restauranterne på Østerbro, Nørrebro og i Indre By har en afslappet atmosfære og er indrettet med borde/bænke, og endnu bedre: de langer billigere børnemenuer over disken.

Hvor? Rosenvængets Allé, Købmagergade og Fælledvej

Foto: Plads'N

Plads'N

Kan ungerne ikke få nok af pizza, kan I også smutte forbi Plads'N. Her er der tale om en ægte restaurant, hvor hele familien kan nyde veganske pizzaer i hyggelige omgivelser - og børnene bliver taget imod med åbne arme. Alle pizzaer er bagt med hjemmelavet tomatsauce, vegansk ost og er toppet med rucola. Der er desuden højstole til de mindste.

Hvor? Blågårdsgade 27, 2200 København N

Foto: The Organic Boho 

The Organic Boho

Hos The Organic Boho får I regnbuemad for alle pengene - og så er alt på menukortet ovenikøbet 100% økologisk og vegansk! Biksen emmer af boheme, Bali og blomster, og ungerne vil uden tvivl elske det pastelfarvede regnbueunivers. Prøv f.eks. en wrap, en bowl eller en snack box.

Hvor? Paradisæblevej 28, Valby

Foto: Soul's Street Food

Souls Street Food

Sæt kurs mod Torvehallerne og prøv Souls Street Food, der byder på australsk sommerstemning og en 100% kødfri menu, bestående af saftige veganske burgere. Stedet serverer også lækre sides bestående af pommes frites og friterede svampe.

Hvor? Torvehallerne

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben