Ud af byen: Eventyrlige juleture

Pak ungerne til en særlig juleudflugt ud af byen - vi guider til en magisk dag for hele familien.

Foto: LEGOLAND®
25. november 2023
Af Rikke Reffelt

Vi har udvalgt  hitsikre juleture lige her.

Foto: Modelparken

Snup en juletur med de små toge

Tag en tur til Modelparken i Egå, hvor de sødeste små toge står klar til at give børnene en juletur. Togene kører d. 9, 10. december - og d. 29. december kører modelbanens lille damper Rosa rundt fra kl. 10-15 - her kan I nyde den allersidste tur, inden Modelbanen lukker ned for sæsonen (åbner igen i foråret 2024). Der vil være alkoholfri gløgg, æbleskiver, pølser, kaffe og kakao og selvfølgelig massere af tog og pynt.  Alle dage er der gratis entre, og en tur med toget koster 25 kr. eller 6 ture for 110 kr.

Hvor? Modelparken, Egå Møllevej 213, 8250 Egå
Hvornår? 9., 10. og 29. december - tjek åbningstider

Foto: LEGOLAND®

Jul i LEGOLAND®

Oplev en magisk jul for hele familien i LEGOLAND®. Rundt omkring frister de hyggelige juleboder og melder julesulten sig, kan I forsyne jer med hjemmelavede æbleskiver, gløgg og brændte mandler. Husk at tjekke det helt unikke 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ, prøv en indendørs sneboldkamp, sus ned af kælkebakken, sus ud på skøjtebanen og meget mere.

Hvor? LEGOLAND
Hvornår? 24. november - 31. december 2023

Foto: Gammel Estrup

Jul på Gammel Estrup

Oplev en vaskeægte herregårdsjul på Gammel Estrup og vær med, når herskab og tjenestefolk gør herregårdens sale klar til jul. Børn og barnlige sjæle kan følge det særlige børnespor rundt i juleudstillingen. Gå på opdagelse i den dunkle kælder og se, om I kan finde alle nisserne. Der vil også være rig mulighed for at købe juletræer og julegaver, samt for at smage på julen. 

Hvor? Gammel Estrup
Hvornår? 2. - 23. december 

Foto: Aalborg ZOO 

Jul i ZOO i Aalborg

Glæd jer til funklende julelys og masser af børnesjov til JUL I ZOO i Aalborg. Besøg de hyggelige juleboder, oplev et spektakulært ildshow, nyd stemningsfuld korsang og se sjove børnejuleshows. Der vil også være luciaoptog og selvfølgelig mulighed  for at møde verdens rareste julemand. JUL I ZOO er også en unik mulighed for at opleve havens dyr på en helt anden måde, da man kan gå indenfor i stalde og huse. 

Hvor? ZOO i Aalborg
Hvornår?  24.-26. november, 1.-3. december, 8.-10. december, 14.-27. december (24. december undtaget)

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben