Ny gemt oase: Spis økobrunch under glastaget i smukt Væksthus

Gør sommerferien ekstra hyggelig - sæt kurs mod Væksthuset - BaneGaardens nye, magiske glashus, hvor familien bl.a. kan spise lækker brunch.

Foto: Foto: Banegaarden
5. juli 2023
Af Rikke Reffelt

Måske kender I BaneGaarden, et skønt spot, der ligger blandt vild natur og togskinner mellem Vesterbro og Sydhavnen, og som siden 2019 har lokket med store mad- og kulturoplevelser i de restaurerede trælader. Nu får stedet en ny genbo, nemlig Væksthuset. Væksthuset er en af i alt 15 verdensmålspavilloner, som er udnævnt i anledning af, at København i år er UNESCO’s Arkitekturhovedstad. Her bliver 100 år gamle spirehuse fra Botanisk Have klimavenligt genopført som Væksthuset i BaneGaardens vildhave - et nyt oplevelsessted.

Overdådig familiebrunch under trækronerne i det nye Væksthus

I det nye Væksthuset kan I glæde jer til en række popup-events, som forener natur, kultur og arkitektur - smut fx forbi efter en picnickurv eller nyd en fænomenal brunch lørdage og søndage i juli måned. Her venter en overdådig økologisk buffet fra BaneGaardens surdejsbageri PERRON, som frister med tæt-på-perfekte croissanter, mini-pandekager, surdejsbrød og smørsprødt wienerbrød, røræg med bacon og meget mere. Nyd lækkerierne under Væksthusets glastag, hvor I kan  kigge op til trækronerne. En perfekt familie-destination.

Foto: BaneGaarden
Væksthuset
  • Hvor? Otto Busses Vej 45 2450 København SV
  • Hvornår? Væksthuset indvies 5.-6- juli 2023. Tjek alle events
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben