Glæd jer: Nu opsættes Skatteøen på Folketeatrets store scene

Den eventyrlige musicalsucces Skatteøen er tilbage, og denne gang er det på Folketeatrets store scene. Glæd jer til at blive ført ud på Det Caribiske Hav til tonerne af Sebastians udødelige musik - et sikkert hit hos hele familien.

Foto: Folketeatret
15. august 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Annonce / artiklen er bragt i samarbejde med Folketeatret

En hæsblæsende skattejagt

Fra den 2. november 2023 kan hele familien komme med på en hæsblæsende skattejagt til tonerne af Sebastians sange - Folketeatret opsætter nemlig musicalsuccesen Skatteøen! Genhør Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager jer med til Skatteøen.

John Silver er lige i hælene

Forestillingen kredser om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins, og tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, Mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok.

Om forestillingen
  • Skatteøen spiller på Folketeatret fra den 2. november - 31. december
  • Anbefales fra 6 år
  • Billetter koster fra 75-400 kr.
  • Læs mere her
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben