Sikr jer billetter: Se Astrid Lindgrens klassiker på Det Kgl Teater

Giv børnene en særlige oplevelse - book pladser til Lindgrens vidunderlige fortælling om Brødrene Løvehjerte på Det Kongelige Teater.

Foto: Det Kongelige Teater / Brødrene Løvehjerte 2021 /Miklos Szabo
28. juli 2023
Af Rikke Reffelt

Oplev Astrid Lindgrens elskede eventyr om mod, søskendekærlighed og kampen mod det onde i Brødrene Løvehjerte, som spiller i februar på Det Kongelige Teater, men netop nu er der åbnet op for salg af billetter.

Tag med til Nangijala

Rejs med børnene ind i Astrid Lindgrens eventyrland Nangijala, hvor I kan opleve Astrid Lindgrens fortælling om mod, søskendekærlighed og kampen mod det onde. Tvebak er lille og bange, for han ved, han snart skal dø. Hans bror Jonathan fortæller ham om landet Nangijala, som man kommer til, når man forlader denne verden. Det er lejrbålenes og eventyrenes sted. Det er her, alle eventyrene stammer fra. Men der findes eventyr, som ikke burde være til. De to drenge forenes i Nangijala som Brødrene Løvehjerte og kæmper for frihed i Rosendalen, den ene af Nangijalas to dale, der er besat af den onde Tengil.  Oplev det storslåede eventyr og publikumssuccesen. Fra 8 år.

Foto: Det Kongelige Teater / Brødrene Løvehjerte 2021 /Miklos Szabo
Brødrene Løvehjerte
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben