Familie-must: Her kan I se spektakulært hesteshow

Tag børnene med til det eventyrlige hesteshow Cavalluna, som leverer en imponerende wow-oplevelse, som I vil huske længe efter.

Foto: Cavalluna
24. oktober 2023
Af Rikke Reffelt

Artiklen er bragt i samarbejde med Cavalluna

Giv ungerne en vild dag - sikr jer billetter til det spektakulære hesteshow Cavalluna - Land Of A Thousand Dreams, der kommer til Royal Arena i København. Her kan I opleve et af Europas mest populære hesteshows, der igennem årene har begejstret hundredtusinder af tilskuere. Der er garanti for fremragende underholdning for store og små.

Foto: Cavalluna

Eventyrligt show i verdensklasse 

I kan glæde jer til smukke heste, koreografi af høj klasse, følelsesladet musik og betagende effekter, alt sammen indrammet af en vidunderlig historie. Det nye show fortæller en eventyrlig og fabelagtig historie: Yuen, der blev født med sjældne blå øjne - et tegn på speciel talent - forfølges af den onde kongelige rådgiver Merl og hans håndlangere på grund af hendes oprindelse. På hendes flugt hører hun om det fjerne Land of a Thousand Dreams. Det er et sted hvor alle kan realisere sig selv og udleve deres talenter. Hendes søgen efter dette mystiske sted fører hende til en Shaolin-mester, kung-fu-kæmpere og en hestehvisker, men hendes forfølgere er altid lige i hælene på hende. Vil det lykkes hende, at nå det sagnomspundne Land Of A Thousand Dreams? Oplev Europas mest populære hesteshow Cavalluna og kom med på en eventyrlig rejse gennem Asien!

Foto: Cavalluna
Cavalluna
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben