Sidste chance! Nå forbi suveræn udstilling, hvor børnene må larme

Lad børnene opleve den legende udstilling om humor på STORM - den farverige udstilling er lavet på børnenes præmisser og absolut et besøg værd.

Foto: Jacob Hansen / Frederiksbergmuseerne
17. september 2023
Af Rikke Reffelt

Planlæg et smut forbi den legende udstilling på Frederiksberg, Hvad må vi så?, hvor børnene gerne må larme, røre og undersøge. Den kører på museet STORM frem til 31. oktober 2023.

Jacob Hansen / Frederiksbergmuseerne

Hvad er humor for børn?

Udstillingen er set som et casestudie i, hvad humor er for børn og voksne, og som et oplæg til en snak om, hvorfor humor spiller så væsentlig en rolle for vores måde at være sammen – og indgå i fællesskaber på. Men der er også plads til leg og en snak om, hvad der er sjovt.  I udstillingen møder I en række kendte værker og figurer, som bl.a. Onkel Reje, John Dillermand og tegninger af bl.a. Anders Morgenthaler, Ib Spang Olsen og Ole Lund Kirkegaard. 

På børnenes præmisser

Glæd jer til en legende udstilling med alle de bedste klassikere.  Her hænger værkerne ikke nødvendigvis på væggene, og man må gerne pille og deltage, snakke og grine højt, hvis trangen melder sig. I træder ind i hjemlige omgivelser: i et køkken, en stue og et badeværelse, det hele skabt af scenograferne Sir Grand Lear og Bureau Detours. Men noget er alligevel anderledes. For der er ord på bordet, der er vendt op og ned på tingene i køkkenet og der er frit lejde til at være fræk på toilettet. Besøget rundes af i museets hyggelige lille biograf, hvor I sammen kan se klip fra tre generationers børne-tv.  Bliv klogere på humor - smut forbi: Hvad må vi så? 

Jacob Hansen / Frederiksbergmuseerne
Hvad må vi så?
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben