Halloween: Klæd ungerne ud som vennerne fra skærmen

Er dit barn fan af Batman, Star Wars - eller måske Frost? Du vil helt sikkert score point hos den lille, hvis årets Halloween-kostume tager udgangspunkt i yndlingsfilmen eller -serien. Rubie's Masquerade forhandler udklædningstøj af højeste kvalitet.

Foto: Stephanie Mielnicki
12. december 2022
Af Stephanie Mielnicki

Et kostume, dit barn vil elske

Vi tør næsten garantere, at du kan finde udklædningstøj hos Rubie's, som vil falde i dit barns smag. Sortimentet er så bredt, at der vitterligt er noget for enhver smag - og alle kostumerne er gennemførte ned til mindste detalje!

Rubie's har nemlig alle de officielle licenser, der er godkendt af Disney, Marvel, Lucas Films, Warner Brothers og så videre. Det betyder, at kostumerne i høj grad stemmer overens med det, I ser på de film og i de serier, som dit barn elsker at se. Så er det bare at bestemme jer for, om junior skal klædes ud som en Marvel superhelt, en Disney prinsesse, et væsen fra en fjern Star Wars galakse, en magisk helt fra Hogwarts eller noget helt femte. Der findes virkelig hvad som helst i Rubie's verden af fantasi!

Udklædning er ikke kun til højtider

Når I investerer i et kostume af høj kvalitet, er det da ærgerligt, hvis det kun bliver brugt til en enkel Halloween eller fastelavn. Derfor vil vi gerne slå et slag for mere udklædning i hverdagen!

Aftensmaden bliver da kun hyggeligere, når Belle sidder med til bords, og turen på legeplads i weekenden bliver kun sjovere, når Spiderman tager med, og svinger sig rundt i legetårnene i bedste superhelte-stil.

Og hey! Husk, at udklædning er for alle. Så mor og far kan da også fint hoppe med på bølgen, og peppe hverdagen op med lidt festlig påklædning!

Om Rubie's Masquerade

I over 70 år har Rubie's Masquerade leveret det bedste inden for kostumer og udklædning. Med kontorer over hele verden og de bedste designere og producenter, sørger den familieejede virksomhed for, at alle produkter er testet og godkendt af EU's legetøjskommision - og dermed er sikre at bruge.

Her finder du dit barns næste kostume

Find en udklædning, som dit barn vil elske at iklæde sig til hverdag og fest. Tjek de danske forhandlere her:

Udklædninger i denne artikel

  • Batman Classic
  • Ultimate Princess Celebration Sleeping Beauty (ny)
  • Space Jam 2 Tunes Squad (ny)
  • Frozen Anna Dix
  • The Mandalorian The Child
  • Ultimate Princess Celebration Belle (ny)
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben