BonBon-Land åbner 2023-sæson med to nye legepladser

BonBon-Land har netop slået dørene op til en ny sæson - og I år kan I glæde jer til hele to nye legepladser og nyt lækkert slik! Børn i byen har været forbi for at teste herlighederne.

Foto: Caroline Hemmingsen
5. juni 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Børn i byen var inviteret af BonBon-Land

Det er en kold og blæsende lørdag i maj, da vi to voksne og to børn på henholdsvis 10 og 3 år sætter kurs mod forlystelsesparken BonBon-Land, der ligger cirka en times kørsel fra København. Grundet vejret er der til vores held ikke mange besøgende i parken og stort set ingen køer til forlystelserne. Derfor giver vi den alle fire gas i alt fra Dragen og Viktor Vandorm til mere rolige forlystelser såsom Søløven og Hestepærerne. I dag er vi dog ikke kun i parken på grund af de kørende forlystelser, men også for at teste årets nyheder: de to nye legepladser og parkens nye slik!

Foto: Andemad Legepladsen

Leg løs på Andemad Legepladsen

Første stop er den nye Andemad Legeplads, der er noget af det første, man møder, når man passerer indgangen. Legepladsen ligger lige foran spisestedet Blå And, og er udformet som selveste Fætter Andemad, der er et af parkens populære dyr. Her kan især mindre børn hygge sig, men vores medbragte barn på 10 år skal da også lige teste snurretoppene, trampolinerne og det snoede brandmandsrør, selvom han måske er lidt for stor. Legepladsen er tilgengæld perfekt til den 3-årige, der lystigt rutsjer fra begge rutsjebaner, hopper i trampolinerne og klatrer i nettene. Legepladsen har blødt underlag, så ingen børn slår sig. Alt i alt et perfekt spot for en familie at slå sig ned: indtag maden udendørs ved Blå And, og lad ungerne lege på løs på legepladsen lige ved siden af!

Foto: Forhindringer i Pelles Pirateventyr

Prøv Pelles Pirateventyr

Den 10-årige får noget mere udfordring i parkens anden nyhed, Pelles Piratventyr, der faktisk er den gamle sørøversti ved Andedammen, der har fået en gevaldig overhaling. Konceptet er det samme, men forhindringsbanen er taget til et helt nyt niveau med seje tematiserede forhindringer og en fed historie: I skal nemlig på jagt efter den forsvundne guldskat, der venter for enden af banen sammen med den fedeste legeplads i form af et piratskib.

Foto: Piratskibet for enden af Pelles Pirateventyr

Både børn og voksne er begejstrede for banen, der stadig er så ny, at den anlagte træflis dufter dejligt i vores næser. Man fornemmer materialernes kvalitet, og de mange fine detaljer, såsom papegøjer og sværd, fuldender oplevelsen af et vaskeægte pirateventyr.
Den store på 10 år fiser afsted på banen, mens den lille skal have en hjælpende hånd på nogle af forhindringerne, men det gør bestemt ikke oplevelsen dårligere. Hun hygger sig, og særligt piratskibet for enden er et hit - her opstår endda en spontan en piratleg mellem børnene.

Husk: Hvis I henter et skattekort ved Informationen og fuldfører opgaverne i Pelles Pirateventyr, kan I deltage i lodtrækningen om 10 Guldkort til sæson 2024.

Foto: Det nye BonBon-Land slik

Smag på Hugo's Hestepærer og Henry Hundepruts Bummelum

Foruden de to nye legepladser, har BonBon-Land i år også lanceret 5 nye slik- og bolsjeposer! Slikket er skabt i samarbejde med Møn Bolcher, men har i bedste BonBon-stil sjove navne såsom Henry Hundepruts Bummelum, Hugo's Hestepærer og Viggo Vildsvins Racermave. Poserne kan købes i Slaraffenland, koster 25 kr. pr. styk og kan absolut anbefales. Særligt Hugo's Hestepærer, der er lakrids overtrukket med mælkechokolade, forsvinder hurtigt.

Hvis I vil undgå at spise jer mætte i slik, kan vi også anbefale Bæver Pizza, der langer forskellige sprøde pizzaer over disken - en menu koster kun 109 kr. og er godkendt af både børn og voksne. Så er vi klar til endnu flere legepladser og forlystelser!

Foto: Bæver Pizza
Foto: Forlystelsen  Søløven
Om BonBon-Land
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben