Nyhed! Stor indendørs legeplads klar på Østerbros interaktive museum

Endelig står ENIGMA - byens nye kommunikationsmuseum - klar på Østerbro. Besøg deres gennemførte børneområde, hvor ungerne kan glæde sig til timevis af leg.

16. marts 2023
Af Rikke Reffelt

Så er der godt nyt for byens børn, der nu har fået deres helt eget legeunivers på det nye kommunikationsmuseum ENIGMA på Østerbro, som står færdigt efter flere års renovering. Børnefamilierne kan med fordel styre mod Teleportalen - et børneområde og legeplads, hvor ungerne kan kravle op og rutsje ned og sammen med resten af familien være med til at blive klogere på kommunikation, mobiltelefoner, iPads, skærmens fascinationskraft og deres plads i hverdagen.

Foto: ENIGMA

Fantasifuld legeplads, arkademaskiner og makerspace

I børneområdet er der nok at opleve. Smut fx op i telefontårnet, hvor smukke telefoner med drejeskiver og knapper viser vejen, eller kravl ind i spil-appen, men pas på! Jorden er giftig. I kan også tage på posthuset, hvor I kan svinge fjerpennen og trække i den røde uniform. Og meget, meget mere. Glem ikke at tage turen ned i ENIGMAS kælder, som lokker med en historisk udstilling om digitale spil, hvor I kan spille løs på arkademaskiner, og husk også at holde øje med museets makerspace-værksteder, hvor I kan være med til at bygge og skabe.

Foto: ENIGMA
Besøg ENIGMA
  • Hvor? Øster Allé 3 2100 København Ø
  • Hvad? Teleportalen er ENIGMAS børneområde
  • Pris? Voksen 140 kr., Unge 11-17 år 85 kr., Børn 2-10 år 55 kr., Børn under 3 år Gratis
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben