Ny, stor butik i Aarhus C: Populær børne-genbrugsbutik vender tilbage

Mødrehjælpen står klar med en ny, stor børne-genbrugsbutik på Frederiks Alle, hvor byens 0-8-årige børn kan finde kvalitetsgenbrugstøj og -ting.

Foto: Mødrehjælpen
23. januar 2023
Af Rikke Reffelt

Mangler I tøj eller legetøj til de 0-8-årige derhjemme? Så kan I nu smutte forbi Frederiks Alle 32, hvor Mødrehjælpens nye, store butik åbner d. 3. februar 2023. 
"Nogen husker måske, at Mødrehjælpens lille, hyggelige fondsbutik nær Lundings torv på Frederiks Alle lukkede i december 2021. Derfor er det en stor glæde, at vi kan åbne vores nye butik i samme nabolag. Vi er så taknemlige for alle de frivillige, der har valgt at fortsætte som butiksfrivillige i Mødrehjælpsregi, og som siden starten af januar har hjulpet med at gøre butikken klar. Vi glæder os alle sammen rigtig meget til at byde Mødrehjælpens trofaste donorer og kunder tilbage – og forhåbentlig byde velkommen til nye, som vil støtte vores vigtige arbejde,” fortæller lokalforeningens formand Anne Hougaard.

Masser af genbrug til børn

Den nye, store butik er fyldt med lækkert kvalitetsgenbrugstøj og -ting til børn i alderen 0-8 år, så der er god chance for at finde fint tøj til børnene til en god pris. Alle, der kigger forbi på åbningsdagen d. 3. februar, kan deltage i konkurrencer, gøre et godt køb og selvfølgelig støtte en god sag. 

Besøg Mødrehjælpen i Aarhus C.
  • Hvor? Frederiks Alle 32, Aarhus C.
  • Hvornår? Åbner d. 3. februar 2023
  • Hvad er Mødrehjælpen? Mødrehjælpens lokalforening Aarhus drives af frivillige og er sat i verden for at hjælpe sårbare børnefamilier. De skaber netværk, oplevelser, kører ud med jule- og fødselsdagshjælp og driver butik med kvalitetsgenbrug til børn i alderen 0-8 år på Frederiks Allé 32 i Aarhus.
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben