Nu er bObles klar med nyt event til gravide og partnere

Nu er der godt nyt til jer, der skal være forældre! bObles er nemlig teamet op med dygtige jordemødre fra Cellaviva, og har sammen skabt et nyt og inspirerende event til gravide: BarselsBreak Gravid.

23. januar 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

For gravide og partnere

BarselsBreak Gravid er for jer, der ønsker inspiration til, hvordan man kommer trygt igennem graviditet, fødsel og den første tid som forældre. Så tag din partner under armen til en hyggelig dag, og bliv klogere på, hvordan bevægelse bidrager til bedre fysisk stabilitet i graviditeten, barnets rotation gennem bækkenet samt fysisk stabilitet efter fødslen.

Dygtige jordemødre står klar

Dygtige jordemødre fra Cellaviva guider jer igennem showet og ruster jer til en god fødselsoplevelse - alt sammen på en let forståelig, lavpraktisk og underholdende måde.

Eventet varer én time, og vil byde på oplæg fra flere dygtige fageksperter. Undervejs vil I blive præsenteret for øvelser I kan lave både på dagen og derhjemme, og efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til fageksperterne.

Om BarselsBreak Gravid
  • Hvor? Nordisk film biografer i hele landet
  • Hvornår? Udvalgte dage i januar, februar og marts
  • Pris? 295 kr. inklusiv en lækker goodiebag til en værdi af 900 kr., der bl.a. indeholder en bObles Donut S og varmepude fra Cellaviva.

Læs mere og køb billetter lige her

Har du ikke mulighed for at møde op fysisk? Så kan du også opleve eventet live hjemme fra stuen, ved at købe billet til eventets online version.

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben