Kom afsted: 3 x gratis børneshows i Aarhus

Smut afsted til gratis musik-show på Musikhuset for de 4-9-årige - her venter sange, fortællinger og sjov.

Foto: Musikhuset
20. januar 2023
Af Rikke Reffelt

Vær med, når spasmager og musikjonglør Jacob Venndt tager sine musikalske venner med til en formiddag i musikkens tegn til en række gratis shows.  Jacob sammensætter hver gang et program, der indeholder sange, fortællinger og sjov. Serveret på en bund af improviserede lydeffekter og masser af musik rettet mod de 4-9 årige.

Glæd jer til

Hofteswing og fællessang (19/2)
Syng med på børnesangene, som vi alle sammen kender. Og hør hvad der sker, når Jacob Venndt og Fabulous Swingtrio spreder jazz og skæve toner ud over sangene. Giv børnene en hyggelig søndag.

Gammelt skrammel og lækre melodier (19/3)
Det bliver en tidsrejse for de sangglade, hvor børnene skal anstrenge sig for at synge højere end forældrene. Måske finder vi også en historie fra 70’erne, og lægger lydeffekter og underlægningsmusik til historien undervejs.

Fantastiske historier og fri fantasi (14/5)
Fantasien slippes løs, når Jacob Venndt tager sin gode ven Pojken Flensborg med til Søndags Sjov. På mundharmonika, klaver, bas, klokkespil, melodica om meget, meget mere springer gaggede, spraglede og fantasifulde sange ud af børnenes idéer og musikernes fantasi. 

Ta' med til Søndags Sjov
  • Hvor? Musikhuset
  • Hvornår? 19. februar, 19. marts, 14. maj 2023
  • Pris? Gratis
  • Hvem? 4-9 år
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben