Julemust: Se den populære Julefeber som teaterstykke i Aarhus

Sørg for, at ungerne får en magisk jul: Book billetter til Julefeber på Aarhus Teater - en vidunderlig familieforestilling.

2. oktober 2023
Af Rikke Reffelt

Artiklen er bragt i samarbejde med Aarhus Teater 

Gå ikke glip af årets familieforestilling på Aarhus Teater - Julefeber er en magisk og smittende fortælling om venskabets kraft og modet til at være tro mod den, man er.  Bjørns største ønske er at være som alle andre. Men når han hører musik, går hans krop amok og får ham til at danse helt ustyrligt. Det er vildt pinligt! Men måske er der faktisk magiske kræfter på spil? For da Bjørn, hans lillesøster, Gro, og deres far, Kalle, af pengenød må flytte ind på et stort teater i nattens mulm og mørke, møder Bjørn balletpigen Frede, og en helt ny verden åbner sig.

Fokus på at være den, man er

Vi ved, at julen er hjerternes fest. Men for nogle er den også familien og sammenholdets test. Sådan er det for Bjørn, Gro og Kalle. For mens julen traditionelt pynter sig med glimmer, gran og guirlander, er ikke alt i Julefeber, som det ser ud til at være. Her næres den ægte magi ikke af ydre stråleglans, men vokser i det indre, når man er tro mod den, man er. Julefeber er en dramatisering af DRs julekalender-succes fra 2020 og byder på alt, hvad et lystent teaterhjerte kan begære. I hovedrollen som Bjørn ses Emil Busk Jensen og Mette Klakstein er balletpigen Frede, mens Bjørn og Gros distræte og drømmende mormor spilles af elskelige Jannie Faurschou.

Magisk musik og scenografi

Nanna Øland Fabricius (Oh Land) og Jesper Mechlenburgs storhit "Julefeber" får snefnuggene til at danse på Store Scene, og i smuk koreografi kan I  opleve balletbørn fra Ballet Akademiet i Aarhus. Line Paulsen, der også stod bag Aarhus Teater udgave af Pagten, iscenesætter, og Mie Riis, der blev Reumert-nomineret for sit arbejde på Aarhus Teaters Alice i Eventyrland, skaber scenografi og kostumer. Glæd jer til årets familieforestilling, hvor teatret sætter alt på spil for at smitte små som store med ægte julefeber.

Julefeber
Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben