3 x julegaveideer til børnefamilien

Mangler du en god julegave til en børnefamilie, du har kær? Så se med her, hvor vi giver tre gode bud på julegaver til børnefamilien.

Foto: Sebra
11. september 2023
Af Caroline Gruth Hemmingsen

Artiklen er bragt i samarbejde med Sebra

Balancebane

En balancebane er den perfekte gave til børn mellem 1,5 og 6 år, der elsker at bevæge sig eller har brug for at træne balance, kropsbevidsthed og koncentrationsevnen gennem leg. Balancebanen fra Sebra er af robust kvalitet, og kan holde til flere søskende og generationer. Banen består af 13 dele, der kan sættes sammen til forskellige forhindringer.

Pris: 999 kr.
Køb den her

Legekøkken

De fleste børn elsker at lave mad - især i deres helt egne køkkener! Sebras legekøkken består af tre separate elementer: opvaskemaskine, vaskeskab og komfur, som kan sammensættes, som man ønsker. Det gennemførte, elegante design og de neutrale farver matcher ethvert hjem, og lægger op til mange timers leg. 

Pris: 999 kr. pr. element
Køb elementerne her

Gåvogn med aktiviteter

Den skønne gå-vogn fra Sebra vil uden tvivl være et hit hos baby. Vognen har 8 sjove aktiviteter og er perfekt til babys første skridt og fyldt med motiverende elementer fra Sebras Wildlife tema, som de mindste kan gå på opdagelse i og øve deres motoriske færdigheder med.

Pris: 699 kr.
Køb den her

Få 100-vis af rabatter i Børn i byen Klubben